Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Λάζαρος Λωτίδης: Έχουμε όραμα και σχέδιο για την Εορδαία


Μεγαλειώδης συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ» κ. Λάζαρου Λωτίδη στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, χθες το απόγευμα, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το δυναμικό παρόν στην πολιτική ομιλία και την παρουσίαση του συνδυασμού «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ», στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου.
Παρά το ακατάλληλο της ώρας (6:00 μ.μ.) η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η μαζική συμμετοχή έδωσε παλμό και δυναμισμό στη συγκέντρωση. Πρόκειται για την πιο πολυπληθή συγκέντρωση μέχρι τώρα στην Πτολεμαΐδα που αναμφισβήτητα δείχνει και την τάση του κόσμου και φυσικά δίνει πρόκριμα νίκης στον συνδυασμό του κ. Λωτίδη.
Ο κ. Λωτίδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα εφαρμόσει ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, την αλλαγή σελίδας στον διευρυμένο δήμο Εορδαίας, με όραμα και σχέδιο για την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.
Αυτό που τόνισε ο κ. Λωτίδης είναι ότι είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση που διαθέτουμε επεξεργασμένο πρόγραμμα και σχέδιο για την διακυβέρνηση του διευρυμένου δήμου Εορδαίας, το οποίο και καταθέτουμε στους πολίτες και με βάση αυτό ζητούμε να μας αξιολογήσουν και να μας κρίνουν. 
Παρόντες στη συγκέντρωση οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ κ.κ. Αλέκος Αθανασιάδης, Γιάννης Βλατής και Πάρις Κουκουλόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιάννη Παπαϊορδανίδης και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κα. Βέττα Σπόντη, ο πρώην νομάρχης κ. Ιορδάνης Ανδρεάδης, ο κ. Ονούφριος Μαυρίδης, οι κ.κ. Θέμης Απατσίδης και Ανδρέας Καλαϊτζίδης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι,  ενώ τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Λωτίδη προλόγισε και κάλεσε στο βήμα ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος κ. Λευτέρης Λεσγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας