Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Σερβίων-Βελβεντού


Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ευχαριστεί και χαιρετίζει όλους εκείνους και εκείνες που έδωσαν την ψήφο τους στα ψηφοδέλτια που στήριξε το ΚΚΕ, ιδιαίτερα σε όσους και όσες αναμετρήθηκαν και άντεξαν τα φοβικά διλήμματα, τους προκλητικούς εκβιασμούς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και τιμούμε τους συντρόφους, οπαδούς και φίλους στο Βελβεντό που έδωσαν την εκλογική μάχη σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Το εκλογικό αποτέλεσμα μας γεμίζει με νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Κατανοούμε ότι μεγαλώνει η απαίτηση απέναντί μας να ανταποκριθούμε στην εργατική, λαϊκή συσπείρωση και πάλη, να εκφράσουμε τη διάθεση για αγώνα ευρύτερων λαϊκών μαζών, που εκτιμούν το ρόλο και τη συμβολή μας, ταυτόχρονα όμως έχουν και τις ιδιαίτερες δικές τους απόψεις.
Εκτιμούμε ότι ένα μεγάλο μέρος αποχής που σημειώθηκε, ιδιαίτερα στο Βελβεντό, εκφράζει, έστω και με στρεβλό τρόπο, τη λαϊκή δυσαρέσκεια και καταδίκη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, και έχει σχετικά μεγαλύτερο πολιτικό βάθος, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, για απεγκλωβισμό από τα αστικά κόμματα και τη λογική της διαχείρισης της κρίσης του συστήματος.
Η αποχή αντανακλά, σε σημαντικό βαθμό, καταδίκη και απέχθεια απέναντι στα φοβικά και εκβιαστικά διλήμματα που εξαπέλυσε η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα. Επίσης ένα μέρος της αποχής, ιδιαίτερα ανάμεσα σε λαϊκές μάζες που δεν έχουν πάρει μέρος στους αγώνες, σε νέες ηλικίες, είναι αποτέλεσμα της επίδρασης της συστηματικής προπαγάνδας και συκοφάντησης του οργανωμένου αγώνα, της ταξικής πάλης, της καλλιέργειας με διάφορους τρόπους και μέσα του ατομισμού, της αναζήτησης ατομικής λύσης στα οξυμμένα προβλήματα.
Η αποχή δεν αποτελεί όπλο πίεσης απέναντι στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική. Αντίθετα, μειώνει τη δυνατότητα που διαγράφεται σήμερα, να γίνουν ταχύτερα βήματα, σε όσο το δυνατό πιο σύντομο χρονικό διάστημα, προς την ανατροπή του αρνητικού συσχετισμού που βασικό κορμό έχει τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν ενεργά μέρος στον αγώνα ενάντια στα μονοπώλια, στον ιμπεριαλισμό, να συναντηθούν με το ΚΚΕ, να συσπειρωθούν σε γραμμή αντεπίθεσης, ρήξης και ανατροπής.
Ο εργαζόμενος λαός θα αντιμετωπίσει άμεσα ένα νέο κύμα αντεργατικών, αντιλαϊκών μέτρων, νέο κύμα αυταρχισμού, καθώς η κρίση θα οξυνθεί, τόσο στην Ελλάδα όσο και γενικότερα στην Ευρώπη. Θα αντιμετωπίσει τη σχεδιαζόμενη συνδιαχείριση στο Αιγαίο, την όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων στην περιοχή.
Απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη θα επιδιώξουμε, με όλους όσους συναντηθήκαμε και με όσους θα συναντηθούμε στην πορεία, να αντιτάξουμε ένα πιο ισχυρό ριζοσπαστικό λαϊκό ρεύμα, ικανό να βάλει εμπόδια στα χειρότερα, να ανοίξει το δρόμο στην εναλλακτική πολιτική πρόταση που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος.
Η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σε ριζική αντίθεση με τη βαρβαρότητα του Μνημονίου, τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ με στόχο την επιβολή ενός μνημονίου διαρκείας, πρέπει να εκφραστεί και να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Καμιά ψήφος υπέρ των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ στο δεύτερο γύρο. Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ θέλουν και μπορούν να αλλάξουν. Επομένως, ο απεγκλωβισμός από τα δύο κόμματα είναι το καλύτερο και αποφασιστικότερο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος, προκειμένου να ζήσει ο λαός καλύτερες μέρες.
Ο δεύτερος γύρος των τοπικών εκλογών πρέπει να σηματοδοτήσει ένα νέο βήμα, μια νέα αρχή για την ανασύνταξη του κινήματος, την αντεπίθεση, για αυτό η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ συνιστά λευκό ή άκυρο στους υποψηφίους των κομμάτων αυτών. Ακόμη πιο δυναμικά να καταψηφιστούν και οι δύο εκπρόσωποι της αντιλαϊκής πολιτικής.

Σέρβια, 8 Νοέμβρη 2010

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωστη η λα'ι'κη συσπειρωση δυναμεων αλλα γιατι δεν σεβαστηκατε τη λα'ι'κη συσπειρωση των κατοικων του βελβεντου?

Ανώνυμος είπε...

Έτερον Εκάτερον.

KMT είπε...

Αυτόκλητοι υπερασπιστές των εργαζομένων και των Λαϊκών στρωμάτων!!!!! Με 8 %.
Κύριοι Εκπροσωπείτε του 8 % των Ελλήνων. Τίποτε παραπάνω . Το υπόλοιπο 92 % εκπροσωπείτε από άλλες πολιτικές δυνάμεις.
Όταν, εκπροσωπώντας το 8 % του Ελληνικού λαού, μιλάτε εξ ονόματος τις Εργατικής Τάξης ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ πρωτίστως στην Εργατική Τάξη και στα Λαϊκά Στρώματα.
Όταν το καταλάβετε “Σύντροφοι” κάτι μπορεί να αλλάξει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΠΟΣΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?????????? ΤΟ 12 ? ΤΟ 13? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΞΥΠΝΙΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ Ε ΠΑΣΟΚΙΑ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

Όλα περίμενα να τα δω σε αυτή τη ζωή, αλλά όχι και το κκε να στρέφεται ενάντια σε μια ολόκληρη κοινωνία. Μια ζωή είναι το μοναδικό κόμμα που αντιδρά σε όλα τα θέματα και πολλές φορές δε ψηφίζει νόμους και νομοσχέδια. Απορώ γιατί αυτή τη φορά αποφάσισε να ψηφίσει;
Δηλαδή σώθηκε το κκε από τις 90 ψήφους που πήρε από το Βελβεντό;
Τους ανθρώπους που εξέθεσε δεν τους σκέφτηκε;
Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τη στάση τους.
Ας ακούσω σας παρακαλώ μια λογική απάντηση.
Για να σας προλάβω απάντηση του τύπου << η ψήφος είναι η βάση της δημοκρατίας>> δε με αγγίζει προσωπικά, μιας και όπως προανέφερα το κκε είναι ένα κόμμα που πολλές φορές απέχει από ψηφοφορίες.
Οπότε τώρα τι έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε 3,45 ,δεν έγινε τίποτα μια τρύπα στο νερό έκαναν απλά ήθελαν ακόμα μια φορά να αποδείξουν τα κακώς κείμενά τους.
Γιατί είναι κοντόφθαλμοι αλλιώς θα προσέγγιζαν το λαό από χρόνια τώραααα.....αλλά ως εκεί

Ανώνυμος είπε...

Προς3:45,
Μην απορείς καθόλου με τις κινήσεις τους, οι αυθεντικοί αριστεροί χαρακτηρίστηκαν για τους αγώνες τους, τις εξορίες, το ξύλο, το «κυνηγητό», τις εκτελέσεις.
Βλέπεις εσύ καμία ομοιότητα μ’ αυτούς που στο όνομα της αριστεράς έχουν γίνει χειρότεροι από τους ρουφιάνους της κατοχής και τις χούντας μαζί;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ? ΕΔΡΑΣΕ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ....ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

«ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ?»
Τάδε έφη ο 7:03, το απόλυτο μεγαλείο της «κατά λάθος» αυτοκριτικής, «ΚΑΠΟΤΕ» αρχηγέ μου εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΤΟ ΤΙ (ΤΡΑΓΙΚΑ) ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΚ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.... ΥΓ: ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

..Εσύ ο ΚΜΤ, άκου και βλέπε...
Καταρχή, οι άνθρωποι που βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα, τη ζωή τους, τη δουλειά τους, τους συνανθρώπους τους, την κοινωνία γενικά, κατάλαβαν ότι δεν γεννήθηκαν για να γίνουν δούλοι σε άλλους ή μαριονέτες σε τρίτους .. έτσι οργανώθηκαν, ενώθηκαν, σε ένα κόμμα και συμφώνησαν σε κάποιες αρχές για το ότι θα παλεύουν και θα αγωνίζονται ενάντια στους κεφαλαιοκράτες που εκμεταλλεύονται τους συνανθρώπους τους, και υπέρ των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου!!!.. Αυτό το "κοινωνικό" στα Λατινικά λέγεται Communismus = Kομμουνίσμους, έτσι ονομάστηκαν κομμουνιστές!!!
..Και από τότε αγωνίζονται και παλεύουν για τα συμφέροντά τους, σαν εργαζόμενοι και αγρότες που είναι, και κατ'επέκταση για όλους τους συναδέλφους τους!!! και τους καλούν να συμπτηχθούν μαζί τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους,τις φωνές τους ενάντια στα συμφέροντα τις πλουτοκρατίας!!! ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν χρειάζεται να τους καλέσει κανένας!! ούτε εμένα ούτε εσένα! Αν θέλεις να αγωνιστείς, ο δρόμος είναι ελεύθερος!!
Όσο για τα φιλοκεφαλαιοκρατικά κόμματα που τα ψηφίζουν πολλοί εργαζόμενοι, δεν νομίζω ότι έχουν στο πρόγραμμά τους φιλοεργατικά αιτήματα!!
Για παράδειγμα το ΚΚΕ, κάνει προτάσεις στον λαό για να τα παλέψει και να τα κατακτήσει όπως ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ- ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ- ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ- το ότι κάνει πρόταση για ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ 1400 ευρώ, 1100 ευρώ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΦΘΗΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ για τα νοικοκυριά, ΛΑΪΚΟ ΜΑΖΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ,,, Δεν Νομίζω να τις έχουν αυτές τις προτάσεις τα άλλα κόμματα!!! ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ του ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!
..όσο για τις υποψηφιότητες στ Βελβεντό, έγιναν γιατί το ΚΚΕ αντιμετωπίζει ενιαία τα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται με τον "καλλικράτη"!! ..ο "καλλικράτης" δεν θα κάνει εξαίρεση στους Βελβεντινούς, γι αυτό βάλαμε υποψηφιότητα, γιατί θέλουμε να τα αντιπαλέψουμε αυτά τα μέτρα από καλύτερες θέσεις!!!...
...ένας κομμουνιστής και όχι αριστερός!!!...

Ανώνυμος είπε...

Κλασσικά Κουκουετζίδικες αερολογίες.
Διαβάσατε καλά τι γράφει το κείμενο; Απο τη μια λεει οχι στην αποχή και απο την άλλη οχι στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΟΝΕ-ΝΑΤΟ κτλ κτλ κτλ.
Αφήστε την μπουρδολογίες και πείτε μας ποια είναι η στάση σας στο δεύτερο γύρο. Οι επιλογές: Κωνσταντόπουλος, Μακρυγιάννης, Αποχή, Άκυρο, Λευκό.
Μάλλον το ΚΚΕ αυτοαναιρείται και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία

ενας βελβεντινος είπε...

προς 11:11
δεν ειναι παραδοξο ομως το κκε να εναντιωνεται σε μια αποφαση μιας κατ'εξοχην αγροτικης και εργατικης κοινωνιας οπως το βελβεντο?

Ανώνυμος είπε...

Αν σας ενιαζε το Βελβεντο θα βαζατε 5 τοπικους συμβουλους και οχι 3 για να προσφερουν και κατι σε αυτον τον τοπο που λετε οτι τον αγαπατε. Τη δασκάλα και το γιατρό και τον προεδρο του εμπορικου συλλόγου να τους βαζατε στο Τοπικό συμβούλιο για να βοηθήσουν το Βελβεντο και όχι στο κεντρικο εκει που δεν υπήρχε περίπτωση να βγουν. Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο ΔΕΝ αγαπατε το Βελβεντο. Αποδείξατε οτι δε σας νιαζει το Βελβεντο. Σας νιαζει μονο το κομμα σας. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

..Οι κομμουνιστές παλεύουν το ίδιο, από όπου κι αν βρίσκονται και όποιο επάγγελμα κάνουν!!...και παρεπιπτόντως,.. φυσικά και δεν μασάτε, γιατί δεν είστε "κατσίκες" ή "πρόβατα" όπως θέλουν "μερικοί" να σας θεωρούν και να σας τραβολογούν από δω κι από κεί!!...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:11
Εγώ προτείνω να δίνονται στο λαό δωρεάν FERRARI, δωρεάν καλυντικά DIOR, δωρεάν προφυλακτικά, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν κουστούμια ARMANI,δωρεάν βαζελίνη.Μήπως διαφωνείς ;
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ!!!..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΕΡΑΡΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥ!!.. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ!!.
...ΡΑΓΙΑ ε ΡΑΓΙΑ!!..ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΜΕΝΕ!!!...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:28: Πες μας με τι μάρκα αυτοκίνητο κυκλοφορείς; Σοσιαλιστικό ή καπιταλιστικό ; Ξέρω οτι πίνεις ουίσκυ και καπνίζεις marlboro.
Γιαλαντζί επαναστάτη του καναπέ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ "ΦΙΛΕ"!!..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!!..
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ??..ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ"?..
ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ! ..ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ¨ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ!!! ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες καλέ. Κάθε βράδυ κομπρέσες βάζεις στα πόδια σου απο την πολύ ορθοστασία των διαδηλώσεων.Πες μας μια που πήρες μέρος. Μάλλον ακουστά τις έχεις καημένε. Εσύ απο το σπίτι μέχρι την καφετέρια και πολύ περπατάς.Εγώ δεν ειμαι επαναστάτης αλλά εσύ είσαι ο γιαλαντζί επαναστάτης που τα ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ!!! Δηλαδή η λογική του αδίστακτου κεφαλαίου που τα ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Απόσπασμα από το βιβλίο της Κατερίνας Χριστοδούλου «Μην πατάτε τον τοίχο»

“Κομμουνιστής είναι αυτός που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο”

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ, ΕΓΩ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩ, ΞΟΔΕΥΩ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ (εργαζόμενοι- αγρότες) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ (Διανοούμενοι-επιστήμονες-κλπ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ (καπιτα-λιστές) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΗ !!! ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ , ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ..ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, "ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗ" - ΝΑΤΟ - ΔΝΤ- ΜΝΗΜΟΝΙΑ - "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" - ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ.!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΕΣ και ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ"???

Ανώνυμος είπε...

Ηρέμησε. Μην παρασύρεσαι απο τον επαναστατικό οίστρο και βγαίνεις απο τα ρούχα σου. Οι γνήσιοι κομμουνιστές ήταν και ειναι ήρεμοι και διαλακτικοί γιαυτό και ο κόσμος τους εκτιμούσε. Εσύ εισαι ζόμπι και πουλάς επανάσταση.
Εσένα αν σου δώσουν ένα καλάσνικωφ θα "καθαρίσεις" το 90% των φίλων σου, αν έχεις τέτοιους.
Επαναστάτης και κομπλεξικός γίνεται; δεν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

den eimai kke!!!!!
alla pistevw pws oi an8rwpoi eixan...karydia k ekanan avto pou 8ewrisan kalo!!!!!!!
eiste sigouri oti oi oplarxigoi tou velventou to kanoun apo anidioteleia???
epitrepste m na amfivalwww

Ανώνυμος είπε...

Καρύδια αγαπητέ μου θα είχαν αν λειτουργούσαν με γνώμονα το τι θέλει ένα ολόκληρο χωριό, ο γείτονας, ο αδερφός, ο φίλος, ο συγχωριανός και όχι το κόμμα.
Και μάλλον από ότι διαφαίνεται, όλα αυτά δεν τα έκαναν «τσάμπα».
Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη μπερδεύεσαι με ανιδιοτέλειες και ποιοι είναι τελικά οι «οπλαρχηγοί».
Υ.Γ. εγώ ήμουν Κ.Κ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

agapite m, den ta leme emeis oi kakoi xwriates avtaaa
oi dikoi sas ta lene pou den einai stin epiroi tou megalou oplarxigou
p.s akrivws epeidi eisoun ...kke...mipws eisai ligo prokatelimenos???????

Ανώνυμος είπε...

1. Δεν σε αποκαλεσα ¨κακο χωριατη¨
2. Ποιον ενοεις ¨μεγαλο οπλαρχηγο¨

Ανώνυμος είπε...

Μετρείστε τα σταυρουλάκια σας. Δώστε λογαριασμό σε αυτους που τον καρτερουν. Σας σεβαστήκαμε με το παραπανω. Δεν σας πειράξαμε. Δεν σας εμποδίσαμε να κάνετε αυτό που θελετε. Σεβαστείτε μας και σεις. Είμαστε ενα ολόκληρο χωριό. Επιτελους δηλαδή αφηστε μας ήσυχους.
ΕΝΑΣ ΒΕΛΒΕΝΟΣ

Το Προφίλ μας