Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πρόγραμμα υποψήφιου Δήμαρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου 3/11/2010



Ο υποψηφιος Δημαρχος Σερβιων - Βελβεντου κ. Βασιλης Κωνσταντοπουλος, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, το Μεταξά  στις 18:00 και στις 
19:00 θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Λιβαδερό.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην κάλπη, ψηφοφόρος είναι και ο βιομήχανος, ο τραπεζίτης, ο εφοπλιστής, είναι ο μεγαλέμπορος, είναι οι εξαγορασμένοι υπάλληλοι του συστήματος και της ΕΕ, είναι τα παπαγαλάκια που έχουν αναλάβει εργολαβικά να υπηρετούν την εξουσία των μονοπωλίων, ανεξάρτητα αν προτιμούν ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ. Στην κάλπη φτάνουν και μεσαίοι επιχειρηματίες, που τα συμφέροντά τους είναι στενά δεμένα με τους επιχειρηματικούς ομίλους, τους κεφαλαιοκράτες.

Μην έχετε αμφιβολία: Η πλουτοκρατία θέλει να μαντρώσει το λαό στα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, στον ένα ή τον άλλο υποψήφιό τους. Ξέρουν ότι και τα δυο κόμματα και οι εκλεγμένοι από αυτά περιφερειάρχες και δήμαρχοι δε θα αμφισβητήσουν τα συμφέροντά τους.
Η πλουτοκρατία επιθυμεί ο ένας να επωφελείται από τη φθορά του άλλου.

Δεν πρέπει να σας παρασύρει η κινδυνολογία για το δημόσιο χρέος, αυτό δεν πρόκειται να καταργηθεί όσες θυσίες και αν κάνετε.
Η ψήφος είναι βόλι, είναι σφαίρα.
Η ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα δώσει ώθηση στη συγκρότηση της λαϊκής συμμαχίαw, υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και αναγκών.
Alico

Το Προφίλ μας