Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ο Δήμαρχος παρακρατά επιδόματα άδειας υπαλλήλων των παιδικών σταθμών !!!

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Δ. ΣΕΡΒΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Σύμφωνα με το Άρθρο 9 «Επιδόματα εορτών και άδειας» του Ν3205/2003 «Το επίδομα άδειας καταβάλλεται την 1η Ιουλίου εκάστου έτους και ορίζεται ίσο με το μισό (1/2) του μηνιαίου βασικού μισθού που έχει ο υπάλληλος κατά την ημερομηνία καταβολής του» Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια το επίδομα άδειας δεν καταβλήθηκε στους υπαλλήλους των παιδικών σταθμών παρά τις διαβεβαιώσεις του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών και Δημάρχου Σερβίων κ. Κοκολιού για την εύρυθμη λειτουργία τους .
Αυτή τη στιγμή ο δήμος Σερβίων χρωστάει στους παιδικούς σταθμούς ποσό περίπου 200.000 Ευρώ, χρήματα τα οποία έχει παρακρατήσει από την τακτική επιχορήγηση και δεν έχει αποδώσει ως όφειλε. Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ερωτηθείς ο Κος Δήμαρχος από την Αξιωματική Αντιπολίτευση γι’ αυτή την οφειλή προς του Παιδικούς Σταθμούς μας απάντησε ότι «τα χρήματα βρίσκονται στο ταμείο του Δήμου». Απ’ ότι μαθαίνουμε όμως το «ταμείον είναι μείον». Γι’ αυτό και δεν πληρώθηκαν οι υπάλληλοι. Που πήγαν τα χρήματα Κε Δήμαρχε;

Σημείωση: Σύμφωνα με το Άρθρο 24 του Ν.1080/80 περί Διασφάλισιν καταβολής αποδοχών και συντάξεων δημοτικών υπαλλήλων και συνταξιούχων. «Προς διασφάλισιν της κανονικής καταβολής των αποδοχών των δημοτικών υπαλλήλων και συνταξιούχων, παρακρατείται υπ’ ευθύνη του προϊσταμένου του οικείου ταμείου, εκ των κατά την διάρκειαν του οικονομικού έτους εισπραττομένων εσόδων εκάστου δήμου, των μη νόμω διατιθεμένων δια ειδικούς σκοπούς, ποσόν αντιστοιχούν προς τας αποδοχάς και συντάξεις ενός διμήνου των υπαλλήλων και συνταξιούχων αυτών, όπερ χρησιμοποιείται αποκλειστικώς δια την πληρωμήν των αποδοχών και συντάξεων και ανανεούται διαρκώς εκ των εν τω μεταξύ εισπραττομένων εσόδων»
Αλλά απ’ ότι φαίνεται στα Σέρβια δεν ισχύουν οι νόμοι του Κράτους αλλά οι Νόμοι Κοκολιού !!!!

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είμαστε...Και πάλι πρώτο θέμα, ο δήμαρχος!
Πέρα, απο όσα μνημονεύει το άρθρο της αναρτήσεως, γίνεται ευρέως κατανοητό για μια ακόμη φορά, το πνεύμα αντιλογίας πρός το πρόσωπο του δημάρχου, στο οποίο μονίμως αρέσκεται το παρόν ιστολόγιο!
Είναι ενα ακόμα δείγμα, της αντιπολιτευτικής διάθεσης του καθ' ύλην υπευθύνου του ιστολογίου και επιβεβαιώνει τα όσα διατυπώθηκαν για αυτόν, σε παρεμφερή ανάρτηση!

Ανώνυμος είπε...

Είναι θεμα, όμως, αγαπητέ φιλε...για την τοπικη σας κοινωνια. Δεν συμφωνείτε;

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς φέρει αντίρρηση Κε Πλιάτσιο, αλλά είναι σαφές, με πόση μεγάλη ευκολία, το παρόν ιστολόγιο φέρει στην δημοσιότητα θέματα, που καιροσκοπικά είναι σε βάρος του δημάρχου, ενω αντίθετα ουδεμία φορά, δεν δημοσίευσε ενα θετικό κείμενο-είδηση για τον 1ο πολίτη του δήμου Σερβίων.
Αντιλαμβάνεσθε και εσείς Κε Πλιάτσιο, οτι δεν μπορεί στην φιλοσοφία του παρόντος ιστολογίου, μονίμως να ισχύει οτι ολα τα του δημάρχου είναι στραβά και ανάποδα!
Πως μπορεί να αιτιολογείται αυτή η περίεργη στάση, του καθ' ύλην υπευθύνου του ιστολογίου, να αντιπολιτεύεται με αυτον τον ανιαρό τρόπο και να μην γράφει ούτε ενα θετικό για τον 1ο πολίτη του δήμου σερβίων!
Οντως επιβεβαιώνεται σαφέστατα, Κε Πλιάτσιο, οτι ο καθ' υλην Κος του ιστολογίου, βλέπει το δήμαρχο συνεχώς στα ονειρα του και δεν μπορεί να...κοιμηθεί!!!

ai-vreS είπε...

Φίλε μας,
το παρόν δελτίο τύπου μας στάλθηκε με e-mail και το δημοσιεύσαμε. Κατά την άποψή σου, έπρεπε να το αποκρύψουμε?

Ανώνυμος είπε...

Kαλώς το δημοσιοποιήσατε Κυριοι!
Σας υπενθυμίζω αυτό που διατυπώθηκε νωρίτερα, ο,τι
ποτέ,δεν δημοσιευσατε ενα θετικό κείμενο-είδηση για τον 1ο πολίτη του δήμου Σερβίων.
>>Δείξτε στο ευρύ κοινό,οτι γράψατε, εστω και μια θετική είδηση-σχόλιο μέχρι τώρα για τον κ δήμαρχο!
Ουδεμία φορά!
Τι εχετε να πείτε Κε Πλιάτσιο για αυτό;

ai-vreS είπε...

Θα ήθελες φίλε μου να γράψεις ένα άρθρο για τα θετικά κείμενα-ειδήσεις του 1ου πολίτη του δήμου Σερβίων; Με χαρά θα το δημοσιεύσουμε.
Στείλε το στο e-mail μας με το όνομά σου και θα το δημοσιεύσουμε (έστω και ανώνυμα εφόσον το θέλεις).

Ανώνυμος είπε...

Κάθε blog έχει τη δική του πολιτική και έχει δικαίωμα να κρίνει τι θα δημοσιεύσει και τι όχι. Όπως και να κρίνεται γι' αυτό, αγαπητέ φίλε. Και, εφόσον πιστεύετε στα όσα λέτε, πολύ καλά κάνετε και εκφράζετε την άποψη σας.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι δυνατόν. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι η παρούσα άμεπτος δημοτική αρχή προέβει σε παρακράτηση δεδουλευμένων μονίμων υπαλλήλων. Κάποιο λάθος θα έγινε κύριοι. Ο κύριος Δήμαρχος επέβαλε τάξιν εις τα οικονομικά του δήμου και όλα τα θέματα επιλύονται αυθορί και παραχρήμα. Γνωρίζω οτι εξασφαλίζει χρηματικούς πόρους και για την επόμενη τετραετία γιαυτό κάνει τακτικά ταξίδια εις την Αθήνα και επισκέπτεται τα υπουργεία.
Περιμένω μια διάψευση απο τον κύριο δήμαρχο επι του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εσύ που θέλεις να προβληθούν τα έργα και τα θετικά του δημάρχου γιατί δεν το κάνεις ; Γράψε ότι θέλεις και να δεν δημοσιευθεί τότε να κατηγορείς τους άλλους για αντιπολιτευτικό μένος. Δηλαδή μια καραμπινάτη παρανομία για την οποία πρέπει η επιθεώρηση εργασίας να κινηθεί αυτεπάγγελτα δεν πρέπει η αντιπολίτευση να κάνει καταγγελία ; Μήπως ξέχασες οτι ο δήμαρχος κυβερνά και η αντιπολίτευση ελέγχει ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ψέματα λένε οι υπάλληλοι? Τα πήραν τα λεφτά και τώρα θέλουν κι άλλα? Θα μας τρελάνεις ρε ανώνυμε 8.43???
Άκου άμεμπτος δημοτική αρχή. Ακόμα να μας πει για τα λεφτά που πήρε απο το ταμείο.... ο άμεμπτος!!! Και στην Αθήνα μη παραμυθιάζεσαι. Δεν τα μοιραζουν τα λεφτά στα υπουργεία. Θελει ώριμες μελετες για να στα δώσουν και ο άμεμπτος ο δικός σου δεν έχει ΚΑΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η...αντιπολίτευση ελέγχει(!)
--Που υπάρχει αντιπολίτευση;Που είναι ο αρχηγός;
Ποιός κάνει αντιπολίτευση;
Eίναι προφανές, οτι ο δήμαρχος είναι έξυπνος και καταξιωμένος, αν συμβαίνει αυτό που γράφει η ανάρτηση, θα το αντιμετωπίσει άμεσα και θα ταχτοποιήσει το ζήτημα.
Δεν αφήνει περιθώρια, να αμφισβητούν το κύρος του, οταν μάλιστα είναι ο μοναδικός που έφερε Πρόεδρο Δημοκρατίας στα Σέρβια και τον κατέστησε επίτιμο δημότη της πόλης.
Συνεπώς, το γόητρο του δημάρχου είναι αναγνωρισμένο παντού και οι χειρισμοί του, πάντοτε άψογοι!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΕΡΩΙΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 0000-000 ΕΥΡΩ ΠΕΣΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΑ. ΣΟΥ ΛΕΩ

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές, οτι ζείς αλλού!Δεν εχεις υπόψη σου, οτι ολα τα εργα που εγιναν και εκτελούνται, πως εγιναν?
Με κονδύλια και επενδύσεις, που αλλάζουν κατά κόρον το τοπίο!Και γιατι φέρνεις το παράδειγμα του Βελβεντού?
Και τι είναι ο Βελβεντός?
Ιδιαίτερη πατρίδα σου...

Ανώνυμος είπε...

Ποια έργα ακριβώς εκτελούνται? Ποιες επενδύσεις έκανε ο δημος για να ξέρουμε κι εμεις? Γιατί εγώ δεν είδα καμία αλλαγή στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Α,δεν είδες? Δεν έχεις...καλή όραση φαίνεται!
Τα εργα ασφαλτόστρωσης, που εγναν σε όλους τους δρόμους των Σερβίων, τα στενά και τα σοκάκια, δεν τα είδες?
Τι βλέπεις?
Μόνο...όνειρα?

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς τη φλουδίτσα από άσφαλτο που έπεσε σε κάποιους δρόμους??? Αυτά είναι τα μεγαλόπνοα έργα που απαιτούν επενδύσεις και κονδύλια??? Άιντε.............. να χαρώ εγώ αναπτυξιακή τροχιά!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια φλουδίτσα, ε!Ησουν επιβλέπων στα έργα ασφαλτόστρωσης και έχεις αντιληφθεί - με την υψηλή νοημοσύνη σου- οτι ρίχτηκε άσφαλτος, μια...φλουδίτσα!
Εύγε...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς!

Ανώνυμος είπε...

Για πές μου, ποια είναι η γνώμη σου, για τις δημοτικές εκλογές το 2010...
Ποιός πιστεύεις θα τις κερδίσει?
Ο Δήμαρχος, που κατεβαίνει επίσημα για τρίτη τετραετία ή ο Τσολακίδης?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος υπογραφει το κειμενο της ανακοινωσης; Για να μην μπερδευτούμε στην εφημεριδα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

k. Pliatsio nomizo oti to ypografei o Agapios Gabriilidis. Afou leei enotiki dimotiki kinisi serbion

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι στις δημοτικές εκλογές δε θα είναι υποψήφιοι ούτε ο δημαρχος ούτε ο τσολακιδης.

Ανώνυμος είπε...

''Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν'' που λέει και το τραγούδι...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠΗΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΜΑΣ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛ ΚΑΖΑΡ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ. ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΗΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ Ε4ΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΕ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΡΓΑ 25.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΩΙΑ 1 000.000 .ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΤΣΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΒΗΕΒΑΙΩΝΕΤΕ Η ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

2,00 >> είσαι και ιδιαίτερα Ανορθόγραφος και αστοιχείωτος στις σκέψεις σου...Μάθε λίγο να σκέφτεσαι και την συνταξη σου και να λυπάσαι τον εαυτό σου,γιατί ο λεκτικός σου χαρακτήρας είναι τόσο χαμηλός, που δεν αξίζεις...απαντήσεως!!!

Ανώνυμος είπε...

aivres, vale ola ta sholia, min kovete, dei ine sosto sto dialogo

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν εγινε σαφές, ποιός υπογράφει για την Ενωτική Δημοτική Κίνηση, στο αναρτηθέν θέμα;
Περιμένουμε εναγωνίως...
Μήπως εστάλει ανυπόγραφο, επειδή δεν υφίσταται αρχηγός;
Κε Πλιάτσιο, σας δόθηκε apo kανένα εκπρόσωπο, αξιωμ αντιπολιτευσης, σαφής διευκρίνιση για το ποιος είναι ο υπογράφων(!)του εγγράφου;

Ανώνυμος είπε...

Όχι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Κε Πλιάτσιο...
Οπως βλέπετε η εγκυρότητα της ανακοινωσης, ανευ υπογραφής, είναι άνευ ουσίας και νοήματος!
Γιατί, οταν στην αξιωμ αντιπολίτευση, δεν υφίσταται πραγματικός αρχηγός, είναι σαφές, οτι όλες οι ανακοινώσεις της, είναι εκ..του ουκ ανευ!
--- Το μείζον στην ανάρτηση είναι, πως δημοσιεύονται ανευ...υπογραφής καταγγελίες απο οποιοδήποτε, γενικώς!!!!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Ο τίτλος στο Δελτίο Τύπου που σημειωτέον στάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ του Νομού (ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες) το λέει καθαρά: ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ. Υπογράφεται από τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας, πρωτίστως από τον αρχηγό και στάλθηκε από μένα. Τι άλλο να διευκρινήσουμε δηλαδή? Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και στόχο έχουν να πληξουν τον Αγάπιο Γαβριηλίδη.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως να σημειωθεί ότι στον "Πρωινό Λόγο" δεν εστάλη. Στο ένα e-mail ζητησα να μάθω εάν εστάλη και μου είπαν οχι. Στο yahoo.gr δεν εστάλη σίγουρα. Και εφόσον φέρει την υπογραφή της Κίνησης, δεν χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνιση, ούτε υπογραφή του επικεφαλής της. Προσωπικά έχω καλυφθεί στην ερώτηση που διατύπωσα με την απάντηση του κ. Τσολακίδη.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

O Αγάπιος πλήττεται από μόνος του με τις απουσίες του φίλε Κυριάκο.Αλλά μήπως πλησίασε ο καιρός και μας ξαναθυμήθηκε.Μας θυμάται συνήθως μονούς χρόνους 1997 2001 2005.Τώρα που πήρε και η Κοζάνη το πρωτάθλημα θα βρει και λίγο χρόνο και για μας...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά λύθηκε το μυστήριο ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του aivres. Είναι ο Π.Π όλη την μέρα εδώ μέσα είναι!

Ανώνυμος είπε...

Σημασία εχει πιος εκανε την ανα;ρτιση η αυτό καθεαυτό το γεγονος της μη καταβολης του επιδόματος αδείας όπως λέγετε.

Ανώνυμος είπε...

Ine i proti fora, opos i simerini, poy to aivres den ehei kanei kammia nea anartisi. Oyte sta blogs Kozanis den yparhei 7/7/09...aivres!!!!
Protofanes...

ai-vreS είπε...

Εντάξει καλοκαίρι είναι, αργία σήμερα, πάμε λίγο πιο χαλαρά. Αύριο να περιμένεις ανέκδοτο.

Ανώνυμος είπε...

Aληθεια η διευθήντρια των υπηρεσιών του Δήμου τι εχει να πει για όσα συμβαίνουν.δεν θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων.Ποιά ειναι η δουλειάτης να παιρνει μόνον το επίδομα θέσης.Δεν έχει άποψη για 'οσα συμβαίνουν στο Δημαρχείο. ΕΙναι νόμιμη η μη καταβολή του επιδόματος αδείας. Περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πει κ' αυτή... ταυτίζεται πλήρως με τον κάθε δήμαρχο για να περνάει καλά...

Αλήθεια, θέλεις να μάθεις εάν είναι νόμιμη η μη καταβολή επιδόματος; Έχεις έστω και μια αμφιβολία ότι ΔΕΝ είναι νόμιμη;;;

Ανώνυμος είπε...

Θα υπερασπιστεί τους εργαζόμενους, αλλά ταυτόχρονα θα παραδεχθεί οτι οι χειρισμοί του δημάρχου είναι σωστοί, με βάση την δημοσιονομική εικόνα του δήμου σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

Γατί ειρωνεύεσθε την κυρία των υπηρεσιών του δήμου; Και απο που συμπερένεις οτι ταυτίζεται με το δήμαρχο;Είναι άτομο, ελευθέρων ιδεών, υπέρ των δικαίων αιτημάτων των εργαζομένων.

Ανώνυμος είπε...

Σε ενα άλλο θέμα, που την ''πάτησε'' το aivres ήταν οταν για δευτερη φορά επέμενε οτι το στρατόπεδο σερβιων -σύμφωνα με τις πληροφοριες του aivres- θα γινει κεντρο υποδοχης αλλοδαπων. Και παρά την επισημη διαψευση Νομαρχη, εσεις επιμενατε οτι θα γινει στα Σέρβια.
Αποδείχθηκε εντελώς αβάσιμο, οι πληροφοριες που ειχατε και κεντρο δεν προκειται να γινει...
Τι εχετε να πείτε για αυτό?

ai-vreS είπε...

Φίλε μας,
για το στρατόπεδο μεταναστών τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ακόμα "παίζει" το θέμα και η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τους λαθρομετανάστες και που θα τους πάει. Η κατάσταση στην Αθήνα και στην Πάτρα έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου. Δε σε προβληματίζουν οι 64 λαθρομετανάστες που ήρθαν σε κρατητήρια στη Δυτική Μακεδονία? Δε σε προβληματίζει ότι μπήκε εργολάβος στο Ρωμανέλη και το φτιάχνει? Δε σε προβληματίζει η παραχώρηση του στρατοπέδου Σερβίων στο Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης από το Άμυνας (οπότε απαλλάσσεται από τη φύλαξη ο στρατός);

Εδώ όμως συζητούμε την καταγγελία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας για τη μη καταβολή του επιδόματος άδειας σε ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ των παιδικών σταθμών, δηλαδή για σκέψου το λίγο ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, που όπως λέει ο νόμος ΕΠΡΕΠΕ να είχε καταβληθεί. ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Πάλι μας αποπροσανατολίζείς αγαπητέ. Τα έργα του Δήμου Βελβεντού πάνε αλλού. Έχεις να μας πεις κάτι για την παρακράτηση δεδουλευμένων ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον εγινε η παρακράτηση, προφανώς η αιτία να αποδίδεται στην δημοσιονομική εικόνα και η οποία σαφώς και θα επιλυθεί.Ολα τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με σύνεση και το ενδιαφέρον του δημάρχου πάντοτε είναι υπαρκτό...

Ανώνυμος είπε...

To κρίσιμο ερώτημα, που τίθεται είναι πως επινοήθηκε και απο ποιόν (!), οτι ο...δημαρχος ''παρακρατεί'' τα επιδόματα άδειας των υπαλλήλων παιδικών σταθμών και στηρίχτηκε η σχετική άνω καταγγελία...
Εχει διασταυρωθεί εγκυρα, οτι συμβαίνει αυτό, ή απλά, κάποιοι σοφοί σκεφτηκαν να αναδειξουν ενα ανυπαρκτο θέμα και γιατί δεν ξεσηκώθηκαν οι υπάλληλοι των παιδικών σταθμών...
Είναι εντυπωσιακό, ενω αποστέλεται η καταγγελία της Ενωτικής δημοτικής Κίνησης, με την μορφή δελτίου τύπου...''παντού'', στην πραγματικότητα ΔΕΝ συμβαίνει οσα αναφέρει το περιεχόμενο και μάλιστα η...υπερβολή, είναι σε όλο της το μεγαλείο!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λές 9.25. Η παρακράτηση προφανώς αποδίδεται στην δημοσιονομική εικόνα : δηλαδή δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή στον νοικοκυρεμένο δήμο μας για να πληρωθούν μισθοί όχι για να γίνει έργο. Φυσικά και κάποτε θα αντιμετωπιθεί το πρόβλημα απο τον φιλεύσπλαχνο δήμαρχο ο οποίος δεν κοιμάται τα βράδυα στίβοντας το μυαλό του για το καλό του τόπου και ημών των αχάριστων.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη περιμένω να δω κάποια αντίδραση απο τον τον δημοτικό σύμβουλο εκπρόσωπο του κόματος που υπερασπίζεται τα δίκαια των εργαζομένων. Τσιμουδιά για όσα συμβαίνουν στον Δήμο Σερβίων. Αυτοί ασχολούνται με υψηλή πολιτική δεν τους ενδιαφέρουν τα καθημερινά προβλήματα.
Μήπως τελικά έχει δίκιο ο Πάγκαλος.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε Κύριε, που λέτε οτι καποιοι ασχολούνται με υψηλή πολιτική? Αναίσθητος είσαστε? Αυτοι ασχολούνται με τα προβλήματα του τόπου, δινοντας λύση, στο μέτρο των δυνάμεων τους, 24 ώρες το 24ωρο.

Ανώνυμος είπε...

mpoyxaxaxaxaxaxax

Το Προφίλ μας