Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας Πυροσβεστικών Οχημάτων

Ο Δήμος Σερβίων ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης προμήθειας δύο πυροσβεστικών οχημάτων τύπου ημιφορτηγού 4x4 με φερόμενη υπερκατασκευή αντλητικού συγκροτήματος πυρόσβεσης. Η σύμβαση υπεγράφη την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024.

Η χρηματοδότηση της προμήθειας γίνεται μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2014-2020», στον άξονα προτεραιότητας «Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, πρόληψη και διαχείριση κινδύνων». Το συνολικό κόστος των πυροσβεστικών οχημάτων ανέρχεται στα 134.056,00 ευρώ (με ΦΠΑ). Η παράδοση των οχημάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 180 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

Επιπλέον, ο δήμος ανακοινώνει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα προμηθευτεί ακόμη δύο ίδια οχήματα με χρηματοδότηση από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας2017-2021.

Η προμήθεια αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ικανότητας του Δήμου Σερβίων να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και πυρκαγιών, συμβάλλοντας στην προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία τα διαφημίζει ο Δήμαρχος στο fb, έτοιμες έρχονται οι συμβάσεις από την κεντρική πολιτική σκηνή, καμία ενέργεια δεν κάνει κανένας δήμαρχος και αντιδήμαρχος. Μέσα σε φάκελο έρχονται αίτημα όλα τα απαραίτητα έγραφα που απαιτούνται και μόνο οι υπογραφές πέφτουν και φυσικά οι νόμιμες προμήθειες από την πλευρά του βουλευτή που ευελπιστεί να τον ψηφίσουν οι Σερβιώτες και από την πλευρά του Δήμου. Το μάθαμε το αφήγημα σας, που σας έπιασε ο πόνος για τα Σέρβια που δεν έχουν ούτε μία εφεδρική αντλία νερού το έτος 2024. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα χρειαστεί να τρέξει ο Δήμαρχος για ψηφουλάκια στην Δεξιά και για την υφυπουργάρα των Τεμπών. Άσφαλτος στην Μακεδονομάχων και μπροστά από το καμένο Δημαρχείο θα πέσει ? ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλης Παπαδόπουλος και Χρήστος Ελευθερίου. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.Καλλιόπη τάκανες όλα αλφαδιά.

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή λένε ότι οι προηγούμενοι δήμαρχοι δεν κάνανε τίποτα ενώ ο σημερινός κάνει ‘’αλισβερίσι’’ με την κυβέρνηση η απάντηση είναι απλή: Οι προηγούμενοι δήμαρχοι δεν ήταν κολλημένοι και απόλυτα διαχειρίσιμοι από καμία υφηπουργάρα και κυβέρνηση, κοιτούσαν και έβαζαν πάνω από όλα τα συμφέροντα των Σερβίων. Σήμερα με την παρούσα δημοτική αρχή συμβαίνουν σημεία και τέρατα στην περιοχή μας (ενδιαφέρον δημιουργίας ΧΥΤΑΜ, Hot Spot λαθρομεταναστών, πανελάκια στα βουνά και ανεμογεννήτριες, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις από τον τοπικό πόρο.. κ.α που δεν γνωρίζουμε). Ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος σε κάθε πρόταση της κυβέρνησης και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Όλα αυτά όμως έχουν και ανταλλάγματα τα οποία στις βουλευτικές εκλογές θα πρέπει να εκπληρωθούν. Βέβαια η υφηπουργάρα των Τεμπών και το άσχετο επιτελείο της κάνουν ένα μεγάλο λάθος, το λάθος που πάντα έκανε η δεξιά. Πηγαίνει και κάνει ρουσφέτια σε μία αριστερή περιοχή στην πλειοψηφία της όπως είναι ο Δήμος Σερβίων και στο τέλος όταν έρθει η ώρα της κάλπης η υφηπουργάρα θα μείνει στον Άσο. Είναι ο αριστερός κανόνας.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε καιρό μέχρι τις εκλογές για τέτοια , πρώτα θα περάσουν 4,5 χρόνια να πέφτουν τα μισθά και το τελευταίο εξάμηνο θα πέσει μια φλούδα άσφαλτος έτσι για τα μάτια.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε πρώτα να "σπουδάσουν τα παιδιά" με τις χρυσές αργομισθίες άσχετων και τεμπεληδων...κάτσε πρώτα να βγει η σύνταξη με μισθό δημάρχου ..κάτσε πρώτα να φτιαχτούν 5 ,10 οικογενειες που θα έβρισκαν αλλου δουλειά τα παιδιά; Αλήθεια πάντως σε όλη την δυτική Μακεδονία μπρελόκ και δερμάτινους χαρτοφύλακες δεν πουλάνε; Η διαύγεια είναι ωραίο πράγμα!
Αλήθεια από ποιο ατύχημα κάηκε το δημαρχείο; Και ποιος ευθύνεται για το ατύχημα; Και ποιος αποφάσισε να γίνει νέο δημαρχείο εκεί που δεν βολεύει κανέναν δημότη; Εσείς οι συριζαιοι γιατί δεν φέρνετε και τον κασσελακη στο δημαρχείο του "συριζαιου"; Θα καταλάβουν ποτέ οι "χωριατατεοι" της βοροιας ζώνες τι ψηφίσανε;

Το Προφίλ μας