Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ο Δήμος Σερβίων υποστηρίζει Πυροσβέστες και Εθελοντές με άψογες συνθήκες διαβίωσης στο Πυροφυλάκιο Καστανιάς

Ο Δήμος Σερβίων, αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρόληψης των πυρκαγιών και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, προχωρά στη δημιουργία άψογων συνθηκών διαβίωσης για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές δημότες που αναλαμβάνουν αυτό το κρίσιμο έργο.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πυροφυλάκιο Καστανιάς εξοπλίστηκε με σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις, προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρόληψης και καταπολέμησης των πυρκαγιών. Οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν άνετους χώρους διαμονής, κατάλληλες υποδομές υγιεινής και σύγχρονο εξοπλισμό, καθιστώντας το Πυροφυλάκιο Καστανιάς πρότυπο για τη φιλοξενία των πυροσβεστών και εθελοντών.

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, δήλωσε: «Ο δήμος μας δημιουργεί τις συνθήκες έτσι οι πυροσβέστες αλλά και οι εθελοντές δημότες να έχουν άψογες συνθήκες διαβίωσης ενώ εκτελούν το λειτούργημα της πρόληψης των πυρκαγιών».

Ο Δήμος Σερβίων θα συνεχίσει να επενδύει σε υποδομές και να υποστηρίζει τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των εθελοντών, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την ευημερία της περιοχής μας.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας