Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Με λαμπρότητα τελέστηκε η λιτάνευση της Εικόνας και ο Πανηγυρικός εσπερινός της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Βαθύλακκο Σερβίων 2024 (Βίντεο-Φωτογραφίες)

cerbiwnfrouros.blogspot.com
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε
  φέτος ,  Σάββατο  27 Ιουλίου 2024 ,  η Λιτάνευση της σεπτής εικόνας της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου και ο Μέγας Πανηγυρικός  Εσπερινός  μετ αρτοκλασίας στον Βαθύλακκο  Σερβίων.

Με αφετηρία τον ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Βαθυλάκκου μεταφέρθηκε η σεπτή εικόνα της Αγίας (φιλοτεχνημένη στο Άγιο Όρος) στον ομώνυμο ναό που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό. Ακολούθησε ο Μέγας Πανηγυρικός  Εσπερινός  μετ αρτοκλασίας καθώς και Αγρυπνία με το τέλος αυτού. Να αναφέρουμε ότι φέτος συμπληρώνουμε 20 έτη από την ανέγερση του ναού. Πλήθος Ιερέων , αρχών , αιρετών και πολύ κόσμου παρευρέθηκε να τιμήσει αλλά και να ζητήσει την βοήθεια της Θαυματουργής Αγίας.

    Να συγχαρούμε τον π. Νικόλαο Τσιπλακάκη εφημέριο του Βαθυλάκκου για τον αγώνα του αυτά τα 20 χρόνια , από την ανέγερση του ναού όσο και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρο αυτού. Ένα έργο που μόνο σε μοναστηριακές κοινότητες συναντάς. Άξιος.

 

     Χρόνια  Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου  να μας βοηθάει.

Ακολουθεί βίντεο από την λιτάνευση της εικόνας και τον εσπερινό :   

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΙΣ 27-07-2024.

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας