Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Διοικητές ΥΠΕ: Βγήκαν οι «επτάδες» που προκρίνονται στο ΑΣΕΠ-Μόνο ο Φώτης Ζυγούρης από την Π.Ε. Κοζάνης

από το kozanimedia.gr

Οριστικοποιήθηκε η τελική«επτάδα» για τους υποψήφιους Διοικητές ΥΠΕ και τους αναπληρωματικούς, που θα κληθούν για συνέντευξη στην αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για 49 στελέχη που θα καλύψουν μία θέση ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) σε όλη τη χώρα. Οι υποψήφιοι μοριοδοτήθηκαν με βάση τις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον νόμο Κεραμέως,

αλλά και με βάση τα πτυχία τους. Προηγήθηκε και μία μικρή περίοδος ενστάσεων από υποψηφίους που διαφωνούσαν με τη μοριοδότηση.Το επόμενο διάστημα οι επτάδες που προκρίθηκαν θα κληθούν σε συνέντευξη από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας, ώστε να προκύψει η τελική τριάδα που θα σταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για να επιλέξει.

Αμέσως μετά τα νέα στελέχη θα περάσουν την τυπική διαδικασία έγκρισης από τη Βουλή, ενώ με βάση εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΣΕΠ στο HealthReport.gr, προς το τέλος Ιουλίου αναμένονται οι διορισμοί.Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.

Για την 3η ΥΠΕ, στην οποία ανήκουν τα πέντε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας τα 7 ονόματα που απέμειναν στην “τελική ευθεία” είναι:



 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με σύστημα και μεθοδικότητα η Super Υπουργάρα θα κλειδώσει την θέση του συντοπίτη και συνάμα ολόκληρης της περιοχής του Δήμου Σερβίων, γιατί οι επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν θα είναι βελούδινες μετά τα Τέμπη… Με τον απόλυτο έλεγχο των Σερβίων θα τους επιστρατέψει όλους να του φέρουν ψήφους ανταλλάγματος μεταξύ αυτών και ο μέγας επιστήμονας – Φροντιστής. Αυτά να τα δουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ που προεκλογικά κουνούσαν τις σημαίες και χειροκροτούσαν.

Το Προφίλ μας