Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Σερβίων: ανακοίνωση-έκκληση για ορθολογική χρήση πόσιμου νερού

Ο Δήμος Σερβίων ανακοινώνει την ύπαρξη σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο Προσηλίου η αποκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί, κατ' εκτίμηση, σε 12 μέρες.

Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ο Δήμος Σερβίων

απευθύνει έκκληση προς τους καταναλωτές να περιορίσουν άμεσα τη σπατάλη και την αλόγιστη χρήση πόσιμου νερού στις περιοχές Σερβίων, Καστανιάς, Λάβας, Αυλών και Προσηλίου.

Σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης του Δήμου η άσκοπη σπατάλη του επιφέρει κυρώσεις, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τον παραπάνω κανονισμό.

 

Για να δείτε τον κανονισμό ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://dservion.gr/images/Entypa/kanonismos_udr.pdf

 

 

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΝΤΙΚΗΣ

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί σόι βλάβη είναι αυτή;Άκου 12 ημέρες,ποιός έκανε την χρονική εκτίμηση;Είστε με τα καλά σας;

Unknown είπε...

Οταν απο μια και μόνο γεώτρηση υδροδοτούνται, τα Σέρβια και οι πλησιον της πόλης οικισμοι, είναι λογικο μετα απο το 1987 που ανορύχθηκε να υποστεί ζημια η γεώτρηση.Έπρεπε όλα αυτα τα χρόνια να γίνει προγραμματισμος για την ανόρυξη και άλλων γεωτρήσεων,διότι μια ίσον καμία. Οι ζημιες που μπορει να υποστεί μια γρωτρηση ειναι αυτες του αντλητικού συγκροτήματος, αλλα και καταπτώσεις με ανεπιθύματα αποτελέσματα.Η ανόρυξη τωρα αλλων δύο εφεδρικων γεωτρήσεων θα λύσει το πρόβλημα μελλοντικά.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γινει κυριοι της δημοτικης αρχης ;στην Λαβα δεν εχουμε νερο να πιουμε απο χθες την Παρασκευη και στα Σερβια σημερα το πρωι τα μαγαζια πλενανε τα πεζοδρομια τους ,που ειναι τα προστιμα για σπαταλη ; δεν μπορειτε να ανοιξετε το νερο για 1,2 ωρες σε καθε οικισμο ωστε ολοι να βολευτουμε,η μηπως καποιοι ειναι πιο ισοι απο τους αλλους;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ψεύτη, πως κάηκε το πλυντήριο, όταν δεν έχει νερό ο κάδος δεν λειτουργεί το πλυντήριο.

Ανώνυμος είπε...

ΌΤΑΝ ΤΟ ΈΒΑΛΑ ΕΊΧΕ ΣΕ ΛΈΩ ΣΤΗ ΜΈΣΗ ΚΌΠΗΚΕ ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οκ και γω νευριαζω αλλά πως μπορεί κάποιος να προβλέψει ότι θα κοπεί το νερό για να σας πει για το πλυντήριο; και ποια μαγαζία πλενανε το πρωί;;; γιατί έξω ήμουν και κάνεις δεν επλενε.. Όλο αρλούμπες εδώ μέσα

Το Προφίλ μας