Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Αναγνώστρια του blog γράφει για την κατάσταση στο Νεκροταφείο Σερβίων: "Δεν σας πονάει εσάς που σίγουρα θα έχετε δικά σας άτομα στα Μνήματα;"

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπατριώτες μου, σήμερα απευθύνομαι σε αυτούς που θα με καταλάβουν με βεβαιότητα. 
Πρόκειται για την κατάσταση στο νεκροταφείο μάς στα Σέρβια.
Μετά από πολύ καιρό που οι γονείς μου ζούσαν στη Γερμανία λόγω του Covid, ήρθε η ώρα τους να επιστρέψουν το σπίτι τους στα πατρικά εδάφη με πρώτο στόχο να επισκεφθούν και να φροντίσουν το Μνήμα του αγαπημένου τους γιου.
Όμως αυτό που συνάντησαν ήταν παράλογο και απογοητευτικό. Οι μισές από τις διακοσμήσεις που έφεραν τα παιδιά του στον πολύ αγαπημένο πατέρα τους λείπουνε. Τα ξεκόλλησαν!!!!! Βάζα με λουλούδια, φανάρια, άγγελοι, ακόμη και σκούπες με αξεσουάρ όλα αυτά έχουν φύγει.
Τι είδους εκπαίδευση πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να κάνει κάτι τέτοιο;
Πόσο απάνθρωπος μπορείς να είσαι;
Πόση ασέβεια πρέπει να έχει ένα άτομο;
 Σεβασμό απέναντι στους νεκρούς και την οικογένεια είναι πολλά που ζητώ;

Δεν σας πονάει εσάς που σίγουρα θα
έχετε δικά σας άτομα στα Μνήματα; Να πάτε με χαρά ένα δωράκι και στο τέλος να τα κλέψουνε;

 Σας παρακαλώ αγαπητοί μου συμπολίτες δείξτε λίγο παιδεία και σεβαστείτε το κάθε Μνήμα και αφήστε μας να πάρουμε λίγο δύναμη και κουράγιο με το όμορφο σπίτι ενός αγαπημένου προσώπου που το στολίσαμε με τόσο αγάπη.

Ευχαριστώ, 

Ευαγγελία Παπακώστα


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΔΩ ΚΛΕΒΟΥΝ ποτιστικά ΑΠ΄ΤΑ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ,ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΠ΄ΤΙΣ ΠΙΛΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΕΣ ΑΠΟ ΒΡΥΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ!!!

Unknown είπε...

Μπράβο σωστά μιλάς

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ δικαιο εχει η κοπελα.Προχθες ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΚΡΙΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ??????δεν μου ΚΟΒΟΤΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΘΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΜΗΛΑ.ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΚΩΘΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ πήγα προχθές και ήταν πεντακάθαρα

Ανώνυμος είπε...

Προχθές που έβρεχε ήταν πεντακάθαρα; Φτάνει με την προπαγάνδα ρε 'πιστήμονες. Το ξέρουμε ότι εσείς οι αριστεροί διαστρεβλώνετε την αλήθεια αλλά όχι κι έτσι. Αιβρες να μην δημοσιεύεις ψέμματα.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και κατανόηση σάς....

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Αριστερός ο χρησταρας;;; αχαχαχαχαχαχχα
Ο Άδωνις το ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε ο φροντιστής στον Τσίπρα; «Είστε τα 3Α, Αριστερά-Αλέξης -Αλιάκμονας με την ευχή η αριστερά να γίνει τόσο μεγάλη όσο το μεγαλύτερο ποτάμι της Ελλάδος, ο Αλιάκμονας». χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τα 4Α έπρεπε να πει και Ανιστόρητος https://ai-vres.blogspot.com/2019/11/117.html?fbclid=IwAR1dChe_dvoL6MajeeYrl8XkQHMi6vMfMc2Yo1lztOB8W7DuOzxCxjmzA-g

Το Προφίλ μας