Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας δύο κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου,  οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης  Γεώργιος Μακρυγιάννης και Θεόδωρος Λαπίκωφ,  αναχωρούν για το κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας  στην κατηγορία  Εφήβων – Νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από 14 έως 30 Ιουνίου. Εκεί θα γίνει και η τελική δοκιμασία για την επιλογή των αθλητών που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.
Το Δ.Σ. του σωματείου μας συγχαίρει τους αθλητές μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στην νέα τους δοκιμασία.


Πέμπτη 13-6-‘19
Το Δ.Σ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΣ του συλλόγου πρέπει να αισθάνεται πολύ υπερήφανο για την πορεία του συλλόγου , όπως και για τις πράξεις τους

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και ένας τρίτος αθλητής του συλλόγου που είναι στο κοινόβιο ,αλλά αυτός είχε το κουράγιο να πάει σε άλλη ομάδα ….και ένας τέταρτος αθλητής που οι μεθοδεύσεις του λαπικωφ και μακρυγιαννη δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει και αυτος τα συγχρητηρια του ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι μεθοδεύσεις των γονιών δεν αρκούν για να φτάσουν τα παιδιά σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, οι επιδόσεις όμως των παιδιών είναι το σκαλοπάτι της προσωπικής τους επιτυχίας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Οι μεθοδεύσεις των γονιών αρκούν αν ο ένας είναι και ο προπονητής !!!


Πάντα θα τους ακολουθεί η συμπεριφορά τους...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο παιδί που είχε το κουράγιο να πάει σε άλλη ομάδα. γΓιατί όμως σ' αυτήν την ομάδα αφού ήταν τόσο καλός δεν σταύρωσε χρυσό μετάλλιο; και γιατί ενώ το πληρωμά του από την άλλη ομάδα πήγε στο πανευρωπαϊκό και πήρε μετάλλιο ενώ ο ίδιος δεν καταφέρνει να παραμείνει στην Εθνική ομάδα; Μάλλον έπεσε σε πολλές "μεθοδεύσεις" από προπονητές και γονείς, ακόμα και από τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας που δεν τον επιλέγει για τα πληρώματά του. Πόσο άτυχο παιδί...παντού μεθοδεύσεις...".

Το Προφίλ μας