Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Φίλων Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα: Ανάδειξη νέου
Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Στη συνέλευση του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019  θα παρευρίσκεται και ο εμπνευστής του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, πυρηνικός φυσικός, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Σικάγου και συνεργάτης της ΝΑΣΑ, Θανάσης Οικονόμου.
Πριν τη συνέλευση θα υπάρξει ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τη δημιουργία του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών.
Τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφια για το Διοικητικό Συμβούλιο και την ελεγκτική επιτροπή παρακαλούνται να αποστείλουν αίτηση στo E-mail: astroorliakas@gmail.com, μέχρι και μία ημέρα πριν τις εκλογές (Παρασκευή 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ.).

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας