Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Επίσκεψη του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Κοζάνη

Κοζάνη, 28 Ιουνίου 2019
Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στην Κοζάνη την Πέμπτη 27 Ιουλίου ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης. Συνοδευόμενος από τις υποψήφιες και τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος επισκέφθηκαν την ΔΕΥΑ Κοζάνης, όπου ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες της επιχείρησης και το μέλλον της Τηλεθέρμανσης. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χριστοδουλάκης δεσμεύτηκε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει με κάθε τρόπο την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των Τηλεθερμάνσεων σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. «Δεν θα επιτρέψουμε να πληγεί κι
άλλο μια περιφέρεια που βιώνει τη βίαιη αποβιομηχάνιση και την αδιαφορία της κυβέρνησης. Η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των τηλεθερμάνσεων είναι όρος επιβίωσης για τους κατοίκους των ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας και αδιαπραγμάτευτη για το Κίνημα Αλλαγής», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο κ. Χριστοδουλάκης περιόδευσε στο κέντρο της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς πολιτών εν όψει των εθνικών εκλογών αλλά και της επόμενης ημέρας. Τέλος, προσκάλεσε όλους τους πολίτες της Π.Ε. στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στην Π.Ε. Κοζάνης το Σάββατο 29 Ιουνίου στην Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού στις 7:30 μ.μ..

Ν.Ε. Κοζάνης Κινήματος Αλλαγής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας