Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

19.125 μόρια στις πανελλήνιες για μητέρα 4 παιδιών από το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης!

από το Kozanimedia.gr
Μια από τις μεγάλες επιτυχίες των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων ανήκει και στη Σιατιστινή Σωτηρία Τσίτσαρη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία φοιτούσε στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης και συγκέντρωσε 19125 μόρια!
Την ευχάριστη είδηση κοινοποίησε ο γιος της Γιώργος Τριανταφύλλου, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία, με μια όμορφη ανάρτηση στο facebook:

«Αρχικά ένα μπράβο!
Τελικά το μεγαλείο το ανθρώπου δεν είναι ούτε το χρήμα, ούτε η δόξα, ούτε η εξουσία, ούτε η αναγνώριση! Το μεγαλείο του Ανθρώπου βρίσκεται μέσα στα πιο απλά πράγματα, η μάνα μου πέρσι
αποφάσισε φέτος να δώσει Πανελλήνιες, πήγαινε και αυτή καθημερινά στο σχολείο όπως εγώ, γυρνούσες σπίτι το μεσημέρι έβρισκες φαΐ, τα ρούχα διπλωμένα, το σπίτι να λάμπει, βοηθούσε το μικρό να διαβάσει και μετά έως το βράδυ διάβαζε για τις εξετάσεις. Μετά το μεγάλωμα 4 παιδιών αποφάσισε να πάρει το κουράγιο και να δώσει και αυτή πανελλήνιες όπως τα 2 μεγάλα μου αδέρφια τα οποία βρίσκονται στο ΑΠΘ ο ένας με 18.000+ και η άλλη με 16.000, μεγάλωσε ένα δύσκολο παιδί σαν εμένα και έχει ένα παιδί στην ηλιλία των 10 ετών, άγνωστο το από που αντλεί αυτή τη ψυχική δύναμη, αλλά το θεωρώ τεράστιο ότι κατάφερε να μας δώσει κάποιες αρχές καο αξίες, να είναι συνεχώς δίπλα σε εμάς και στο πατέρα μας και σήμερα μετά από επίμονο διάβασμα έβαλε τα γυαλιά σε όλους και το αποτέλεσμα ήταν 19.125 μόρια! Ακόμα δε μπορώ να τι πιστέψω, ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να γράψω έστω τα 9.000!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας