Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Πανελληνίων εξετάσεων

Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Κοζάνης  αλλά και όλης της χώρας, που κατάφεραν στο δυσμενές περιβάλλον των τελευταίων ετών, να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και με σκληρή προσπάθεια να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εύχομαι
ολόψυχα να έχουν καλές σπουδές και να μην σταματήσουν ποτέ να αγωνίζονται και να διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον.
Η ΝΔ δεσμεύεται να πάρει ρηξικέλευθες αποφάσεις και να δώσει αποφασιστικές λύσεις στα ζητήματα που θα απασχολήσουν σύντομα τους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προόδου και διάκρισης, συμπαραστάτες στην εξέλιξή τους σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες, έγκριτους επιστήμονες και συνειδητοποιημένους πολίτες που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο μέλλον που της αξίζει.
Παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς που ακούραστα υποστήριξαν τα όνειρα των παιδιών τους αλλά και στους καθηγητές που συμπαραστέκονται στις αγωνίες και τις ανησυχίες τους. Ο αξιόλογος αριθμός επιτυχόντων κάθε χρόνο στον Νομό μας αποδεικνύει περίτρανα ότι η εκπαιδευτική μας κοινότητα στέκεται επάξια στο ύψος των περιστάσεων και προσφέρει ποιοτικό εκπαιδευτικό έργο.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ αυτούς που ενώ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν κατάφεραν να πραγματώσουν το μέγιστο των προσδοκιών τους. θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως η ζωή έχει ατελείωτες ευκαιρίες για να αξιοποιήσουν τις ξεχωριστές ικανότητες και τα ταλέντα που έχει ο καθένας για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.
Εξάλλου, αυτό είναι το μάθημα της ζωής: ανασυντάσσεις δυνάμεις, δίνεις τις μάχες σου συνεχίζοντας να υπηρετείς με προσήλωση τους στόχους σου και δεν εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου…



Μιχάλης Παπαδόπουλος
                                                                                     Πρ .Υπουργός
  Υπ. Βουλευτής Π.Ε Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας