Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης για τη μεγάλη επιτυχία του αθλητή της Απ. Τεληκωστόγλου

ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ
ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
●ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ●
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ – 80kg ΑΝΔΡΩΝ
●ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ●
☆ΜΊΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ☆
Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού Αγωνίσματος Ταεκβοντό, που έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ της Αγγλίας από 15 έως 19 Μαΐου του 2019 . Από την πόλη της Κοζάνης και τον Σύλλογό μάς συμμετείχε ο αθλητής και μέλος της Εθνικής μας ομάδας στην Ολυμπιακή Κατηγορία των-80 kg Απόστολος Τεληκωστόγλου .
Έπειτα από 6 αγώνες με 1) Κύπρο 2) Ανδόρα 3) Νορβηγία 4) Ιταλία 5) Σάν Δομίνικο 6) Αζερμπαϊτζάν , κατάφερε να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας του, με πρώτο τον Ιρανό Δις παγκόσμιο πρωταθλητή και Χάλκινο Ολυμπιονίκη MILAD BEIGI HARCHEGANI που αγωνίζεται με τα χρώματα του Αζερμπαϊτζάν.
Ένα μετάλλιο, το μοναδικό για το χρώμα του στην ιστορία της χώρας μας στους Άνδρες , και μάλιστα σε μια από τις δυσκολότερες Ολυμπιακές κατηγορίες των -80 kg .

Καθ’όλη τη διάρκεια των αγώνων παρόν ο Δάσκαλός του κύριος Αλμασίδης Χρήστος με την σύζυγό του κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, Διεθνή Διαιτητή και υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος , η οποία καλεσμένη της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό να διαιτητεύσει στην διοργάνωση.
Ο Προπονητής και Δάσκαλος του αθλητή μας είπε, είμαι πολύ χαρούμενος για την διάκριση του Αποστόλη διότι γίνεται σε μια κομβική χρονική στιγμή λόγο της Προολυμπιακής χρονιάς και έχει μεγάλη σημασία η βαθμολογία για τον αθλητή μας.
Εν όψει των προτεινόμενων αθλητών για την Ολυμπιακή ομάδα από την Ομοσπονδία μάς. Επίσης είναι μια δικαίωση για όλους μας και για τον καθένα χωριστά που κυνηγάει το Όνειρο του και μπορεί αυτή η διάκριση να αποτελέσει έμπνευση για πολλούς αθλητές στον σύλλογο αλλά και στην χώρα μας, όπως έγινε στο παρελθόν με τις μεγάλες διακρίσεις των Ολυμπιονικών μας . Θα ήθελα να Συγχαρώ τον Αθλητή μας για την μεγάλη του επιτυχία, και να ευχαριστήσω Δημόσια την οικογένειά μου για την κατανόηση και στήριξη σε αυτή την δύσκολη διαδρομή. Τους συνεργάτες μου , στον σύλλογο , τους διακεκριμένους αθλητές μου Διάφα Αργύρη – πρωταθλητή Ευρώπης και Γυμναστή , Πράσσο Βαγγέλη –Γυμναστή, Μεχτερίδη Στέλιο -Φυσιοθεραπευτή , Πατιά Παρμενίων- Γιατρό , Παυλό Θωμά- Οδοντίατρο.
Επίσης προσωπικά Ευχαριστώ τον φίλο και προπονητή της Εθνικής μας ομάδας Εφραιμίδη Παντελή που είχε την ευθύνη της καθοδήγησης και στους 6 Αγώνες του Παγκόσμιου, τους δυο φίλους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας Κυρίους Ζινέλη Θόδωρο και Μαμέκα Γιάννη για την υποστήριξη μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας μας .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φίλο και Πρόεδρο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κύριο Μανώλη Χρήστο για την μέχρι τώρα στήριξη του αθλητή μας αλλά και των υπολοίπων επίλεκτων αθλητών της ΈΝΩΣΗΣ!!!
Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κύριο Θωμαΐδη Νίκο για το ενδιαφέρον του κατά την διάρκεια των αγώνων !!! Κλείνοντας ευχαριστώ τους συναδέλφους προπονητές κύριους Παϊταρίδη Νίκο και Κατίδη Γιάννη για την συμπαράσταση καθώς και όλους τους Έλληνες που έδωσαν το παρόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω ο Θεός να μας αξιώσει και να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στην Ολυμπιάδα του 2020 στην ΙΑΠΩΝΙΑ !!!!!!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συγχαίρει τον Αθλητή του για την Διάκριση του !!! Τους Προπονητές της Εθνικής μας ομάδας και την Ομοσπονδία για τις Δύο Επιτυχίες που δείχνουν ότι το Ελληνικό Ταεκβοντό έχει Παρελθόν Παρόν και Μέλλον !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας