Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Σωκράτης Μπρουσιόβας: "Στο Δήμο, δυστυχώς βιώσαμε μια τραγελαφική κατάσταση τα τελευταία χρόνια που αφήνει πικρή γεύση σε όποιον είχε θεσμικό ρόλο και αγαπάει τον τόπο μας".... "Οφείλω και πάλι να εκφράσω τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους κατοίκους του νομού που με τίμησαν..."

Οι εκλογές της Κυριακής σηματοδοτούν το τέλος της προηγούμενης δημοτικής αρχής και άρα το τέλος της θητείας των δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν σε αυτή, μεταξύ αυτών και εμού. Προσπάθησα να τιμήσω στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το πρόσωπο μου από την θέση της αντιπολίτευσης που μας ανατέθηκε. Προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε με συνέπεια τα συμφέροντα του Δήμου μας που δέχθηκε αμέτρητα πλήγματα. Δυστυχώς βιώσαμε μια τραγελαφική κατάσταση τα τελευταία χρόνια που αφήνει πικρή γεύση σε όποιον είχε θεσμικό ρόλο και αγαπάει τον τόπο μας. Εύχομαι καλή δύναμη στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ενωμένοι να κάνουν όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει ο Δήμος Σερβίων όπως τον ονειρευόμαστε και του αξίζει.
Εύχομαι καλή δύναμη και σε όποιον εκλεγεί δήμαρχος. Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει μόνο τους εκλεγμένους, που ο ρόλος τους είναι κυρίως να
νομοθετούν και να σχεδιάζουν, αλλά να εκμεταλλευτεί τον θησαυρό που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στις εκλογές όμως δεν εκλέχτηκαν. Υπάρχουν σε όλους τους συνδυασμούς πάρα πολλοί και ικανοί σε διαφορετικούς τομείς άνθρωποι που έχουν την διάθεση προσφοράς. Πρέπει να επιβραβευθεί το θάρρος της συμμετοχής τους ώστε να πάρουν την ικανοποίηση της δημιουργίας, αλλά και για να δοθεί το παράδειγμα σε όλους τους συμπολίτες μας ότι αξίζει να συμμετέχουν στα κοινά. Ο τόπος μας χρειάζεται πάνω απ όλα ενότητα. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.
Τέλος, αφού πλέον έχει τελειώσει η καταμέτρηση των σταυρών οφείλω και πάλι να εκφράσω τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους συμπολίτες μου και τους κατοίκους του νομού που με τίμησαν δίνοντας μου 1040 ψήφους. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση της προσπάθειας που έκανα για να αναδείξω τα προβλήματα της περιφέρειας και να προτείνω λύσεις. Να εκπροσωπήσω την νεότερη γενιά και να δώσω φωνή στα ζητήματα που τους αφορούν.
Μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω να ασχολούμαι σαν ενεργός πολίτης με αγάπη για τον τόπο μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας