Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Ρε τα νταούλια πώς βαράν και δεν χορεύει η Μέρκελ αλλά ο Αλέξης

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του Παναγιώτη Πλακεντά στην Μονάδα 5 Πτολεμαΐδας.

 Την υπό κατασκευή νέα μονάδα ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5 επισκέφθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, μαζί με ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού. Εκεί συναντήθηκε με εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου, οι οποίοι και
ενημέρωσαν αναλυτικά για την πορεία εξέλιξης της κατασκευής.
Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε την πολύ μεγάλη σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας, καθώς και την αναγκαιότητα λειτουργίας του εντός των χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε εξασφαλισθεί η παροχή τηλεθέρμανσης προς τους δημότες η οποία, μέχρι τουλάχιστον την ένταξη σε εμπορική λειτουργία της νέας μονάδας, εξαρτάται από την επιβεβλημένη παράταση των ωρών λειτουργίας των Μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς.
Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» υπογράμμισε επίσης, ότι προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής είναι η στήριξη του επενδυτικού πλάνου της ΔΕΤΗΠ και η εξασφάλιση των απαιτούμενων κονδυλίων για τη σύνδεση με τη νέα μονάδα 5, ύψους 33,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας