Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός από το Α.Τ. Σερβίων για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση Ο προαναφερόμενος πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, σε βάρος δύο ημεδαπών

Συνελήφθη σήμερα (26-05-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Βελβεντού, 63χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, χθες (25-05-2019) το βράδυ, ο 63χρονος αφού μετέβη σε αγροτεμάχιο, σε περιοχή της Κοζάνης, όπου ο ιδιοκτήτης του, 46χρονος ημεδαπός, διασκέδαζε με ακόμη τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας από 43 έως 48 ετών, αρχικά προκάλεσε φραστικό επεισόδιο με αυτούς. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, τύπου
καραμπίνα που είχε εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της συζύγου του, με το οποίο είχε μεταβεί στο αγροτεμάχιο, απείλησε τους προαναφερόμενους και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος δύο εξ΄αυτών, χωρίς να τους τραυματίσει και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με το όχημα.
Ύστερα, από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Βελβεντού, ο δράστης εντοπίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της Κοζάνης, όπου και συνελήφθη.
Βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός του οχήματος του δράστη ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα, ενώ στο χώρο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κάλυκας και δύο φυσίγγια.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας