Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Ρε τα νταούλια πώς βαράν και δεν χορεύει η Μέρκελ αλλά ο Αλέξης

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Ο αντ' αυτού Δημάρχου Θεόδωρος Κυριακίδης: Όχι άλλες ανακρίβειες κ. Κωνσταντόπουλε

Με έκπληξη διαβάσαμε σε δελτίο τύπου της παράταξης του κ. Κωνσταντόπουλου σχετικά με την επίσκεψή του στα Καμβούνια, να περιλαμβάνει στις προγραμματικές του δεσμεύσεις σειρά έργων που έχουν ήδη δρομολογηθεί.
Η επιλογή αυτή του κ. Κωνσταντόπουλου θα ήταν αστεία, εάν δεν ήταν λυπηρή.
Ενημερώνουμε λοιπόν τον ίδιο, αλλά κυρίως τους πολίτες τους οποίους στην πράξη εμπαίζει, για τα ακόλουθα :
1)      Το έργο «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Μικροβάλτου» έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (128.000 €) με την υπ’ αριθμόν 756/2019 Απόφαση του
Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης (ΑΔΑ : ΩΔ6Ν465ΧΙ8 – Χ1Α).
2)      Για την πράξη «Προμήθεια και τοποθέτηση  δαπέδου και λοιπού εξοπλισμού στην κλειστή αίθουσα άθλησης Τρανοβάλτου» (54.436 €) έχει κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 1871/26.03.2019 αίτημα χρηματοδότησης από το Π.Δ.Ε.
συνοδευόμενο από την 04/2019 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
3)      Η συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου από το Προσήλιο μέχρι την Ελάτη έχει δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τον Δεκέμβριο του 2018.
4)      Για τη βελτίωση του δρόμου προς Πάδη (Βογγόπετρα) έχει υπογραφεί στις 20.02.2019, μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, προγραμματική σύμβαση (41.000 €).
5)      Για το έργο «Παρεμβάσεις αναβάθμισης του περιπατητικού μονοπατιού του γεωπάρκου στη θέση ‘’Μπουχάρια’’ της Τ.Κ. Μικροβάλτου» έχει κατατεθεί αίτημα στήριξης (145.500 €) στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (LEADER) συνοδευόμενο από την 07/2018 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
6)      Το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Ελάτης» (1.796.000 €) έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος Ι με την υπ’ αριθμόν 29697/17.04.2019 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών (ΑΔΑ : ΨΡ2Ε465ΧΘ7 – Β42).

Βεβαίως, εκεί που ο κ. Κωνσταντόπουλος ξεπέρασε τον εαυτό του, καταργώντας την κοινή λογική, ήταν όταν δεσμεύτηκε για την κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού κατά μήκος  του κεντρικού δρόμου Μικροβάλτου. Για όσους δεν θυμούνται, αφορά σε έργο για το οποίο υπήρχε ανάδοχος και ο κ. Κωνσταντόπουλος – ως Δήμαρχος – επέλεξε να μην εκτελεστεί, διαλύοντας τη σύμβαση το 2013 και προκαλώντας στο Δήμο μας οικονομική ζημία 3.994,16 € ως αποζημίωση στον ανάδοχο.
    Θα συμβουλεύαμε τον κ. Κωνσταντόπουλο να είναι προσεκτικότερος ώστε να πάψει να  εκτίθεται έστω και λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Ο Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

Α/Α Δημάρχου

Θεόδωρος Κυριακίδης18 σχόλια:

 1. ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΘΟΔΩΡΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΝΑΣ ΠΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπορεί να μου πει ένας σε ποιο δελτίο τύπου αναφέρεται ο αντιδήμαρχος; Ένα κείμενο βρήκα ενός ιδιώτη που αναφέρεται στην επίσκεψη και τίποτα άλλο. Πού το είδε αυτός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ελεος ρε Θοδωρε δεν μας λυπασε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. AYTO TO KEIMENO ENNOEI O ANT' AYTOY;;;; XAXAXAXAXAXAXAXAXA AYTO EINAI TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  http://mikrovalto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11782:-22-&catid=118:-2019&Itemid=803

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Από πότε το ρεπορτάζ ενός ιδιώτη δημοσιογράφου και η ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο αποτελεί δελτίο τύπου παράταξης;;;
  Κύριε Κυριακίδη μάθετε πρώτα τα βασικά και μετά κάντε μαθήματα….. ειδικά στον Κωνσταντόπουλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όπως φαίνεται, ο Ελευθερίου, ή πολύ απελπισμένος είναι, ή έχει ήδη πάρει το μήνυμα ότι η δεύτερη Κυριακή απομακρύνεται. Μάλλον ψάχνει για "συμμαχίες" της επόμενης ημέρας κοιτώντας δεξιά, ξεχνώντας βέβαια ότι ήδη έχει ψωνίσει ακροδεξιά. Έως και ο Κοσματόπουλος βγήκε χθες για να τον στηρίξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αααχχ Θόδωρα, μίας και πρόκοψες με τον προηγούμενο συνδυασμό και τα κάνατε όλα σωστά, θες να ξαναβγείς με καινούργιο συνδυασμό τώρα για να συνεχίσεις όσα έμαθες. Ρεζίλι για ακόμη μία φορά και τώρα μόνος σου, χωρίς την βοήθεια του γιατρού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κυρ Κυριακιδη μας, και μονο που βγηκες φωτο (με το δημαρχο Κοσματοπουλο-καλα αυτος πηγε και στο Σωρρα)στη Γαλατινη με το πουλι της Χουντας στο μνημοσυνο του χουντικου υπουργου Γκαντώνα χασαμε καθε εκτιμηση στο προσωπο σου. Απο δω παν κι αλλοι….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΕΧΘΕΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
  ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ,
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. 38% (+/-2,2%)
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡ. 26,8% (+/-1,8%)
  ΣΠΥΡΙΔΟΥ Λ. 29,2% (+/-1,8%)
  ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. 6% (+/-1%)

  ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ,
  ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΜ. 69% (+/-2,5%)
  ΤΕΤΟΣ ΝΙΚ. 25,2% (+/-2,3%)
  ΓΚΑΜΠΡΑΝΗ ΕΙΡ. 5,7% (+/-0,8%)

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,
  ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ Γ. 41,5% (+/-2,5%)
  ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Θ. 24,5% (+/-2%)
  ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ Γ. 23,3% (+/-1,8%)
  ΧΑΣΤΑΣ ΑΘ. 5,2% (+/-0,8%)
  ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡ. 4% (+/-0,7%)
  ΠΡΑΣΣΟΣ ΣΤ. 1,5% (+/-0,5%)

  ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ-Μ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ-ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ. ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α' ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΜ. ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. άιντε ρε άιντε ρε.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μας δουλευεις Θοδωρε? Εδω και τοσα χρονια που εχεις το γενικο κουμαντο του Δημου μας πατωσες τελειως! Και τωρα τι προσπαθεις να πεις? Για τα εργα που ανεφερε ο Κωνσταντοπουλος αν τα εκανε αυτος ή οχι? Τουλαχιστον αυτος επι θητειας του εκανε πραγματα, εσυ τιποτα απολυτως! Για αυτο να μη μιλας ΕΣΥ για ανακριβειες! Θα το λαβεις το μηνυμα σε δυο ημερες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κυριακίδη άστο,εκτίθεσαι εσύ και ο επικεφαλής σου.Ψάξε βρές κάτι άλλο,που ξέρεις μπορεί να βρείς.Εγώ θέλω από το ai-vres να δημοσιεύσει την φώτο στο μνημόσυνο του Χουντικού που καμάρωνες για να ξέρει ο κόσμος στον Δήμο μας ποιόν πραγματικά θα έχει για Δημοτικό Σύμβουλο αν εκλεγεί,δεν το βλέπω αλλά λέμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ελευθερίου όταν λες χρειάζεται να στίψουμε το μυαλό μας για φρέσκες ιδέες με φρέσκα πρόσωπα βάζεις μέσα και τον Κυριακίδη;Συγνώμη αλλά το δικό του μυαλό έχει κουρκουτιάσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. https://kozan.gr/archives/116249
  http://ai-vres.blogspot.com/2018/06/blog-post_44.html
  http://ai-vres.blogspot.com/2016/10/blog-post_67.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Σώρρας Γκαντωνας Κοσματοπουλος... και στέλνει δελτία τύπου και απαντήσεις . Άσε μας ρε Θοδωρε κατσε στο καφενειο και άσε τα σερβια πρέπει να βρουνε το δρόμο τους. Τα επόμενα χρονια πρέπει να γίνουν πολλά για να μείνουν ζωντανά τα σερβια. Οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Κ. Κυριακίδη μην υποτιμάτε άλλο αυτον τον Δήμο Η Άστοχη επιλογή του Κ. Ελευθεριου στο να σας συμπεριλάβει στο συνδιασμο του οπως και κάποιους η κάποιες που συκοφαντούν άθελά τους τον ίδιο τους τον συνδιασμο της γέφυρας για υποσχέσεις βολέματος και θέσεις εργασίας θα έχει και από τους δημότες του δήμου την Κυρίακη και την ανάλογη απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα ίδια με το 2014. Βόλεμα, δουλειές, ψωμί για όλους και απογείωση.

   Διαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας