Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Δήλωση Στέφανου Πράσσου εκ μέρους του ψηφοδελτίου ΑΡ.ΣΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία.

Εκ μέρους όλων των υποψηφίων, των μελών και φίλων του Περιφερειακού μας Σχήματος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και γενικότερα τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που ψήφισαν και στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας.
Θέλω επίσης να  ευχαριστήσω τους υποψήφιους και όλους τους συναγωνιστές που συστρατεύτηκαν ανιδιοτελώς μαζί μας και δώσαμε μια πραγματικά ωραία αλλά άνιση μάχη με μηδαμινούς οικονομικούς πόρους και ελάχιστη προβολή από τα Μέσα
Ενημέρωσης.
Ο πρώτος εκλογικός μας στόχος που ήταν να μπούμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο επιτεύχθηκε. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ θα έχει πλέον ένα μέλος στο Νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η υπόσχεση που δώσαμε, ότι το εκλεγμένο μέλος μας στο Π.Σ θα είναι η φωνή των αγωνιζόμενων και των αδικημένων θα τηρηθεί στο ακέραιο. 
Ο δεύτερος εκλογικός στόχος που ήταν να αφήσουμε πίσω το Περιφερειακό νεοναζιστικό μόρφωμα δεν επιτεύχθηκε στο ακέραιο όμως φάνηκε από τα αποτελέσματα ότι ήταν ένας εφικτός στόχος. Έτσι τους «αφήσαμε πίσω» στον μεγαλύτερο Δήμο  της Περιφέρειας, στο Δήμο Κοζάνης όπως και στους Δήμους Σερβίων, Πρεσπών και αλλού. Η πολύπλευρη πάλη ενάντια στον φασισμό, ρατσισμό και εθνικισμό συνεχίζεται.
Γενικότερα τα εκλογικά αποτελέσματα στην Περιφέρειά μας αλλά και πανελλαδικά  δείχνουν μεγάλη συντηρητική στροφή των πολιτών προς τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά που κανένα καλό για τα εργατικά και λαϊκά στρώματα δεν προοιωνίζει.
Εμείς θα είμαστε εδώ για να παλέψουμε μαζί με τους εργάτες, τους άνεργους τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία ενάντια στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει και η νέα πολιτική κατάσταση.
Πράσσος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας