Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Ρε τα νταούλια πώς βαράν και δεν χορεύει η Μέρκελ αλλά ο Αλέξης

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Συναντήσεις με συλλόγους της πόλης των Σερβίων είχε ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος: «Θα επαναφέρουμε τις πολιτιστικές δραστηριότητες του καλοκαιριού, η Αποκριά θα ενισχυθεί, όλοι οι σύλλογοι θα ενισχυθούν οικονομικά και θα φροντίσουμε να στεγαστούν»

Με την «Εύξεινο Λέσχη», την «Κόκκινη Κουίντα», τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων «Ο Ερμής» και το Σύλλογο «Σέρβια εν Δράσει» συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος και οι συνεργάτες του. Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος συνεχάρη τα μέλη των συλλόγων για την ενεργό συμμετοχή τους και για την πλούσια δράση τους επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά δρώμενα είναι σημαντική για την τοπική κοινωνία.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματός του για τον πολιτισμό υπογραμμίζοντας ότι στοχεύει στη διασφάλιση υποδομών για τη στέγαση και καλή λειτουργία όλων των πολιτιστικών και συλλογικών φορέων. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για την Αποκριά λέγοντας; «Αυτό που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι ντροπή για τον τόπο μας». Και κατέληξε «Εάν μας επιλέξει ο λαός, θα φροντίσουμε να επαναφέρουμε
όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες του καλοκαιριού. Είναι χρέος για το δήμο να ενισχύει πρωτοβουλίες πολιτιστικών συλλόγων και συλλογικών φορέων. Γι’ αυτό θα επαναφέρουμε τις χρηματοδοτήσεις προς τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους».

Γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας