Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Αθανάσιος Κοσματόπουλος: Συνέντυξη τύπου την Παρασκευή 24/5/19 στις 11:00 στο κτίριο της ΑΝΚΟ - αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕΔ

Την προσεχή Παρασκευή 24/05 στις 11:00 π.μ. και στην Αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕΔ στο κτίριο της ΑΝΚΟ επί της Οδού Φον Καραγιάννη, ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο και μια απολογιστική συζήτηση λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές της επόμενης Κυριακής.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για κάτι τέτοιο την Παρασκευή πριν τις εκλογές. Αν θες να κάνεις απολογισμό, έχεις πολύ χρόνο το καλοκαίρι και πολύ λίγα να πεις, άρα δεν χρειάζεται να βιάζεσαι.

Προφανώς λοιπόν, δεν θέλεις να κάνεις απολογισμό αλλά παρέμβαση. Αυτό είναι άλλη μια προσβλητική ενέργεια προς τους πολίτες του Δήμου, οι οποίοι σε εμπιστεύτηκαν και τους προδίδεις συνεχώς επί πέντε χρόνια. Δεν θέλω να επαναλάβω τα γνωστά περί (αν)ικανότητας, αλλά τουλάχιστον πρέπει να υπάρχει και λίγη ντροπή.

Αγαπητοί συνδημότες, δεν γίνεται να ισχύει, ακόμη, το ακαταλόγιστο για έναν δήμαρχο σαν και του λόγου του. Η ντροπή θα μείνει σ'εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν υποψήφιος να πώ καλά κάνει, αλλά τώρα που δεν είναι απλά θέλει να κάνει παρέμβαση ίσως και να ανακοινώσει την προσωπική του στήριξη υπέρ κάποιου υποψήφιου Δημάρχου,είναι φανερό και ταυτόχρονα απαράδεκτο.Δεν πρέπει να γίνει η συνέντευξη και πρώτοι που πρέπει να το καταλάβουν αυτό είναι ο δημοσιογράφος ή οι δημοσιογράφοι που το προγραμμάτισαν.Δυό ημέρες πριν τις εκλογές;ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

φοβασαι κατι;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την "Αποκάλυψη Τώρα". Ο άνθρωπος δεν μπορεί καν να καταλάβει πως φέρονται σε περίπτωση που δεν συνεχίζουν να υπηρετούν σε θέση ευθύνης. Τι δεν κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

To ζόρι σου δεν κατάλαβα. Απο την άλλη οι κωλυσιεργίες που δημιουργήθηκαν στον Δήμο ηταν κατα το 80% με δική σου υπαιτιότητα. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ο τύπος κάνει συνέντευξη στην Κοζάνη ενώ είναι δήμαρχος στα Σερβια βελβεντο το αφήνετε απέξω; τρεις λαλούν είναι και είναι και υποψήφιοι οι σύμβουλοι του στην Κοζάνη να την "αναβαθμίσουν" και αυτήν!

Ανώνυμος είπε...

ASTON NA KAPSI AYTON POY THA STIRIKSI.

Το Προφίλ μας