Ο Καιρός: Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας...

Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης ελληνομάθειας

Πέντε μετανάστριες/ες του Σχολείου Ενηλίκων της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης συμμετείχαν με επιτυχία στις εξετάσεις Ελληνομάθειας για την πιστοποίηση της γνώσης της ελληνικής γλώσσας, των στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού που, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα, αποτελούν και προϋπόθεση για την υπαγωγή των ενδιαφερόμενων μεταναστών στο καθεστώς του «επί μακρόν διαμένοντος».
Το ειδικό αυτό πιστοποιητικό αποκτάται μετά από επιτυχή
εξέταση που διενεργείται, με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης συνεχίζει να υλοποιεί, δωρεάν, ανάλογα προγράμματα γλωσσομάθειας, σύμφωνα με τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων που στόχο έχουν οι συμμετέχουσες/ντες να εξασκήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στο γραπτό και στον προφορικό λόγο, να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους, να ενισχύσουν τη διαδικασία της κοινωνικής τους ένταξης, να αναπτύξουν εκείνα τα προσόντα  που θα τους βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας, καθώς και να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση της γλωσσομάθειας (επίπεδο Α2).

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους παρακολούθησης των μαθημάτων του Σχολείου Ενηλίκων μπορείτε να επικοινωνείτε: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου