Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΤΙΤΑΝ Σερβίων: απάντηση σε επιστολή

Σχετικά με επιστολή του Συνδέσμου Φιλάθλων τα Λιοντάρια αναφέρουμε τα εξής:
Είναι προφανές ότι ο/οι συντάκτες του κειμένου είτε δεν ήταν στο γήπεδο είτε δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Και πώς να γνωρίζουν άλλωστε όταν υποκαθιστούν τη διοίκηση της ομάδας τους και αποστέλλουν τέτοιου είδους επιστολές στη διοργανώτρια αρχή και στα όργανά της ζητώντας εξαιρέσεις διαιτητών. Δεν τους προξενεί βέβαια καμία εντύπωση πως μετά από μία τόσο ΄΄κακή΄
΄ διαιτησία για ακόμη μία φορά όπως τονίζουν μετά από νίκη, η διοίκησή τους δεν προχώρησε σε αντίστοιχη ενέργεια;
 Αλλά γιατί να το σκεφτούν, ούτως ή άλλως μιλάνε όπως λένε και με τον παρατηρητή και έχουν γνώση της έκθεσής του. Εμείς βέβαια να τους πούμε αυτό:
H εμπροσθοφυλακή στο στράτευμα, όχι στο ποδόσφαιρο.
Αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα να επισημάνουμε μόνο ότι ιδρώτα έχυσαν και οι δικοί μας ποδοσφαιριστές. Μάλλον όμως δεν έφτανε. Ήθελε κάτι περισσότερο…
Τελειώνοντας να υπογραμμίσουμε ότι οι κύριοι των λιονταριών βλέποντας ΄΄μάγισσες και ανεμόμυλους΄΄ που κυνηγούν και επιτίθεντο στην ομάδα της Κοζάνης μόνο καλό δεν κάνουν στο ιστορικό σωματείο που σίγουρα αλλού είναι η θέση του και με υποστηρικτές  που προς το παρόν απέχουν από τις κερκίδες.

-          Ιστορικό σωματείο είναι και ο ΤΙΤΑΝ Σερβίων και γι’ αυτό παίζει σε κάθε παιχνίδι -ανεξαρτήτως αντιπάλου- για την ιστορία του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Το Προφίλ μας