Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ai-vreS: Συνάντηση "Αντιμνημονιακών" του ΑΝΤ. Α. Μ. Α στο Πλατανόρευμα - ετοιμάζονται για εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ...

Το ακόλουθο μήνυμα έλαβαν στα κινητά τους ψηφοφόροι και φίλοι του συνδυασμού ΑΝΤΑΜΑ Σερβίων:

"Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Την Κυριακή 11.30πμ 21 Ιανουαρίου στο Πλατανόρευμα, στο καφενείο "Χωριό" έχουμε συνάντηση το ΑΝΤΑΜΑ με θέματα
1) πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές
2) εκλογή νέου συντονιστικού
Λιάκος Πολυδεύκης.
Παρακαλώ απαντήστε με ΟΚ ότι παραλάβατε το μήνυμα".



Σημείωση ai-vreS: 
ΑΝΤ.Α.Μ.Α Αντιμνημονιακό Αυτοδιοικητικό Μέτωπο Ανατροπής (!!!) 
Ακόμα Αντημνημονιακοί είναι αυτοί; Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει τα Μνημόνια το ένα μετά το άλλο... 
Προσέξτε μην καείτε στην προθέρμανση σύντροφοι. Άλλωστε η προηγούμενη επιλογή σας στις δημοτικές εκλογές ετοιμάζεται να απογειώσει το Δήμο μας ... εδώ και τρία χρόνια!!!! 






32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιακο αν εχεις θαρρος ξανακατεβα στις εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres δίκαιο έχεις στο σχόλιο σου αλλά ξεχνάς τις δηλώσεις Κωνσταντόπουλου ότι το μνημόνιο είναι η μόνη σωτηρία της χώρας, ήταν βλέπει η πολιτική γραμμή του Σύρυζα?

Ανώνυμος είπε...

Λιάκο άσε μας ήσυχους. δεν έχεις καμμιά σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον δήμο ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. κατέβα στην κοζάνη αν έχεις κότσια. με ποιό κόμμα εισαι σήμερα με την ΛΑΕ τον ΣΥΡΙΖΑ η με τον εαυτό σου ; το παίζεις και αρχηγός ανύπαρκτε.

Ανώνυμος είπε...

ο Λιακος πρεπει να ειναι ο πιο αποτυχημενος πολιτικος στην ιστορια του τοπου. Αφου πρωτα συμμαχισε με τον γιατρο και τον εβγαλε δημαρχο την δευτερη κυριακη (μαζι με το βελβεντο βεβαια) με τα γνωστα αποτελεσματα, αρνηθηκε εκλογιμη θεση στις λιστες του Συριζα την εποχη που εβγαζαν βουλευτες με το τσουβαλι. Τετοια διορατικοτητα ο πολιτικος αυτος ανηρ. Το μονο που καταφερε ειναι μια μεταθεση, τζαμπα η ξεφτιλα

Ανώνυμος είπε...

Πόσο εύκολα υποτιμάτε τις αξίες ενός ατόμου.
Αν συνεχίσετε έτσι, θα εκλέγετε Δημάρχους όπως τον σημερινό.
Συνέλθετε......

Ανώνυμος είπε...

3.51 ρωτα το ατομο με τις αξιες ποιος μοιραζε ψηφοδελτια του γιατρου στα καμβουνια την δευτερη κυριακη και ασε τις εξυπναδες

Ανώνυμος είπε...

Λιάκο τι σκοπό εχεις για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές;Κάτσε στα αυγά σου δεν σε παίρνει.Κοίταξε γύρω σου,κανένας από αυτούς που ξεκίνησαν την Δημοτική κίνηση δεν είναι μαζί σου.Αστο ζημιά θα κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

καθως εγω μενω στην ελατη μπορεις να μας πεις ποιος μοραζε; αυτο το παραμυθι οτι ο λιακος στηριξε κοσματοπουλο δεν εχει ουτε δρακο
δυστυχως ο κωνσταντοπουλος ακομα δεν μπορει να καταλαβει οτι αυτοκτονησε
και εγω ψηφισα κωνσταντοπουλο
πλιακος ειναι αξιοπρεπεστατος και δυστυχως ο βοθρος τουυ δημου δεν του ταιριαζει

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΚΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 10.09.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε είστε καλά εκεί στα Σέρβια .... ¨Εχετε τον Κωνσταντόπουλο και ψάχνετε άλλον; ή θέλετε Σερβιώτη και ας είναι και τσομπάνης...

Ανώνυμος είπε...

1.08 ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ.ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ;ΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΘΑΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι δημότες του δήμου Σερβίων Βελβεντού θα διορθώσουν το λάθος που κάνανε την προηγούμενη φορά Δεν θα ξανα αυτοχαντακοθούν και δεν ψάχνουν σωτήρες από δαυτους χωρτάσαμε

Ανώνυμος είπε...

Μας κοροϊδεύουν όλοι τους οι ξενόφερτοι χωρικοί που διατέλεσαν δήμαρχοι του Μαρτυρικού Δήμου Σερβίων. Δεν θα συνεχιστεί άλλο αυτό το χάλι. Ο επόμενος θα είναι Δήμαρχος Σερβιώτης.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ, Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΝΑ ΟΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΩΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕΡΒΙΑ-ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ-ΧΩΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 10;09, 12:47, 1:24 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΆ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. ΓΙ ΑΦΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΔΗΜΟΤΗΣ συνόλου είπε...

Με λάθος τρόπο προσεγγίζεται το θέμα. Σ' αυτό το Δήμο θες έναν συντονιστή και μία ομάδα 14 ατόμων να διοικήσουν. Πρέπει να είναι 5 από το οικιστικό σύνολο των Σερβιων, 4 από Βελβεντο, 2 από ορεινό όγκο και άλλοι 3 από βόρεια ζώνη και κοινότητες πέριξ των Σερβιων.
Ο συντονιστης- Δήμαρχος πρέπει να συνθέτει και να συνεργάζεται με όλους. Ή ομάδα έτσι έχει ελπίδες για αποτέλεσμα. Ούτε 14 Σερβιωτες, ούτε 14 Βελβεντινοι, ούτε κομματικοί. Οι ταυτότητες έξω και δουλειά με χαμηλούς τόνους. Ο Δήμαρχος δε θα κάνει του κεφαλιού του. Αρμοδιότητες και αξιοποίηση όλων και ας είναι απο διαφορετική παράταξη.
Αυτό απουσιάζει εντελώς από τον νυν, ενώ ο πρώην δεν μοίραζε πολύ και δεν είχε πλήρη γεωγραφική κατανομή. Ο επόμενος πρέπει να είναι ο μετριοπαθεις της ισορροπίας.

Ανώνυμος είπε...

Εσένα 7.43 τι σε ενοχλεί αν είναι το ίδιο άτομο και αν τα βάζει με τον Κωνσταντόπουλο;Και εμένα με ενοχλεί που είσαι με τον Κωνσταντόπουλο,ετσι θα το πάμε;Κάτοικος Κοζάνης είναι και όχι του Τριγωνικού,δεν θα λες στον κόσμο ψέμματα.Οσο για την παρουσία του στην πιάτσα είναι μεγαλύτερη και απο τότε που ηταν Δήμαρχος.Αυτό είναι τυχαίο;Παρτο χαμπαρι και εσύ οτι ο Κωνσταντόπουλος εμφανίζεται πιο συχνά γιατί θέλει να ξαναγίνει Δήμαρχος,τίποτα άλλο δεν τον ενδιαφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κοσματόπουλος είναι κάτοικος Κοζάνης και δεν εμφανίζεται καθόλου στα Σέρβια. Πότε θα το πεις αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΕΩ 12.54 ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος 12:35 αν θυμάσαι καλά όταν ήταν δήμαρχος ήταν συνέχεια στον δήμο και στην περιοχή. Δούλευε στο δημαρχείο μέχρι αργά το βράδυ. Ε, τι να κάνουμε άμα δουλεύεις δεν βγαίνεις στα καφενεία και στις καφετέριες.Τώρα έχει ελεύθερο χρόνο και βγαίνει στην πιάτσα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ;;;
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΛΙΒΑΔΕΡΟ-ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΜΑ-ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ-ΒΑΘΥΛΑΚΚΟ- Κ.Τ.Λ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΕΚΕΙ ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

10:47 ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

1:24 Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΡΕ 43%. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΕΚΔΙΗΓΙΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Αυτό πάλι που πρέπει σώνει και καλά ο Δήμαρχος να κατάγεται ή να μένει στα Σέρβια δεν το κατάλαβα πότε.
Φίλοι μου συνδημότες αυτό που οφείλουμε να διακρίνουμε για την επιλογή ενός μελλοντικού Δημάρχου είναι οι αξίες που μπορεί να έχει και όχι η καταγωγή του, θα έλεγα χαριτολογώντας μπορεί να είναι και από την "Ζιμπάμπουε", αρκεί να είναι εργατικός, μεθοδικός, με ήθος και ύφος να ενπνέει, να έχει όραμα για τον Δήμο.
Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους τους υποψήφιους, τι να τον κάνεις τον Δήμαρχο αν οι συνεργάτες του δεν πληρούν τα ποιο πάνω κριτήρια, είναι βέβαιο πως θα αποτύχει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:35 ρε φιλε πολυ εμμονη με τον κωσταντοπουλος μηπως φοβασε τιποτα ;;;;; ο καλυτερος δημαρχος που περασε απο το δημο Σερβιων Βελβεντου αλλα ετσι ειναι τους καλους και ικανους δεν τους θελουμε.Ηρεμησε λιγο

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να ασχολείστε με Κοσματόπουλο και Κωνσταντόπουλο. Τελείωσαν αυτοί.

ΔΗΜΟΤΗΣ συνόλου είπε...

Μήπως νοιάζονται λίγο νωρις όλοι; Έχει ακόμη 18 μήνες θητεία. Πρέπει να σωθεί ότι σώζεται στην παρούσα περίοδο. Κωνσταντοπουλος, Λιακος και ανεξάρτητοι, να κάνουν ότι μπορούν. Από τον Αλοιμονο δεν περιμένουμε κάτι. Προλαβαίνουν όλοι το 2019 να μας πουν για τη νέα θητεία. Άλλωστε οι εκλογές θα γίνουν με διαφορετικό τρόπο, οπότε θα πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα συνθέτουν για μία ομαλή διοίκηση δυο τουλάχιστον συνδυασμών.
Ο τωρινός είναι ακατάλληλος, ο Κωνσταντοπουλος πρέπει να το αποδείξει, κάποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι, δεν ... το έχουν (Παπαδοπουλος, Τετος, Κεχαγιάς)
Πρέπει να γίνουν σοβαρές και προπαντός χαμηλών τόνων προτάσεις που βιώνουν και έχουν υπομονή να λύσουν προβλήματα. Απο μεγαλεπιβολες δηλώσεις και μεγάλα σχέδια, χορτασαν οι δημότες. Δουλειά ομαδική και επιμονή μεσοπροθεσμα ώστε να αρχίσει σιγά σιγά ή βελτίωση. Τα "θαύματα" και οι απογειώσεις, τελείωσαν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας