Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σερβίων: νίκη επί του Κεραυνού Αγ. Γεωργίου

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μάς με σκορ 65-55 απέναντι στην πολύ καλή ομάδα και δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου!

 Τα παιδιά του κόουτς Παρδαλιού μπήκαν με μεγάλη διάθεση στο παρκέ από το πρώτο λεπτό και με όπλο το πάθος στην άμυνα κατάφεραν να έχουν το προβάδισμα του αγώνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, μια διαφορά που έφτασε ακόμα και τους 14 πόντους.
Ο Κεραυνός όμως αντέδρασε και με 2
συνεχόμενα τρίποντα στο τέλος μείωσε την διαφορά και το πρώτο μέρος έκλεισε με σκορ 35-27. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς με πίεση σε όλο το γήπεδο και παρόλο που μας οδήγησε σε κάποια λάθη, καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να διατηρούμε μια διαφορά 10 πόντων. Στο τελευταίο λεπτό η ομάδα μας προσπάθησε να καλύψει και την διαφορά των 13 πόντων του πρώτου αγώνα, όμως η ομάδα των Γρεβενών έπαιξε έξυπνα και το παιχνίδι τελείωσε με τελικό σκορ 65-55.
Επόμενος αγώνας στην έδρα του πρωτοπόρου Μέγα Αλεξάνδρου στην Κοζάνη
Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους φίλους της ομάδας μας που παρευρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και για την υποστήριξη τους που έδωσε την έξτρα δύναμη στους παίκτες μας να κατακτήσουν την νίκη.
Οι φίλαθλοι μας είναι ο καλύτερος παίκτης μας και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδια για την νικη και το πολυ ωραιο μπασκετ που επαιξαν

Το Προφίλ μας