Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο (!): "Ο Δήμαρχος έχει κάνει τόσα πράγματα, τα πιο πολλά δεν έχουνε κυκλοφορήσει σε ευρεία βάση. Θα τα πούμε πολύ πολύ σύντομα" "Έγιναν έκτροπα και ανομολόγητα"! "Ο Πρόεδρος Δ.Σ. έριξε τη χαριστική βολή στο Δήμο"! Πρέπει να ξέρει ο Δημότης ότι ο Δήμος μπαίνει ΤΩΡΑ σε αναπτυξιακή πορεία" (!!!)

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου για το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και για την πορεία του Δήμου μας.  .
 . .
Πηγή: West Channel

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμεσο εγκλεισμό, μπορεί να γίνει επικίνδυνος για τον δημαρχο ο κοσματόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Τα νερά τα πλήρωσε ο τενεκές;

Ανώνυμος είπε...

nai sigoura afou pame mprosta !! lae proxwra ! briskeste sto Dhmarxeio 30 wres to 24wro !!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαλεμένος είσαι άνθρωπέμου παράτα μας επιτέλους αντε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία!Μας τελείωσες φτάνειιιι!

Ανώνυμος είπε...

O δήμος μπαίνει σε αναπτυξιακή πορεία και σε λίγο εκτοξεύεται στο διάστημα !Καλά το πας δήμαρχε απορω΄όμως εξωγήινος είσαι η αστροναύτης ή και εσυ δεν ξέρεις τι είσαι!

Ανώνυμος είπε...

Στο Συμβούλιο ακούσαμε ότι εξαιρέθηκαν 15 λογαριασμοί νερού στο Βελβεντό και ένας ήταν του Κοσματόπουλου. Αλλά 12.000 ευρώ. Το ακούσαμε. Τι κάνει η αποκεντρωμένη;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΟΚΟΤΕΜΑ ΦΟΥΛ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΠ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ) ΣΤΙΣ 23.30 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ!!!

Το Προφίλ μας