Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Το μεγάλο ευχαριστώ της μητέρας του 12χρονου Αλέξανδρου – Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου

της Αργυρώς Ζιάμπα από το kozanilife.gr
Η Κοζάνη σύσσωμη για άλλη μία φορά δείχνει ότι ενωμένη μπορεί να πετύχει πολλά. Στην προκειμένη περίπτωση, με γρήγορα αντανακλαστικά, όπως απαιτεί και η περίσταση κινητοποιήθηκε ένας τεράστιος μηχανισμός για τον 12χρονο Αλέξανδρο από την Κοζάνη, προκειμένου να βρεθεί δίπλα του τώρα που χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.
Απλοί πολίτες, ελεύθεροι επαγγελματίες, φορείς, σχολεία και πολλές δράσεις έχουν προγραμματιστεί προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται για την αποκατάσταση της υγείας του.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός όπως αναφέρθηκε από καταστηματάρχες της πόλης, ότι στις προγραμματισμένες δράσεις τους για τον μικρό Αλέξανδρο, μικρά παιδιά χωρίς να ψωνίζουν, άφηναν το χαρτζιλίκι τους προκειμένου να βοηθήσουν τον Αλέξανδρο.
Ο 12χρονος από την Κοζάνη πάσχει από οστεοσάρκωμα στον μηρό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» και στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -Ελπίδα». Οι προσπάθειες που γίνονται από όλους είναι για την μετάβαση του Αλέξανδρου στο Χιούστον των Η.Π.Α.
Η οικογένεια Μελισσινού θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό, της τάξεως των 300.000 – 600.000 ευρώ, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ο Αλέξανδρος σε κάθε είδους θεραπεία που θα χρειαστεί.
Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η δύσκολη περίπτωση του μικρού Αλέξανδρου, ο κόσμος της Κοζάνης, της Ελλάδας αλλά και ομογενείς Έλληνες του εξωτερικού, αγκάλιασαν τον Αλέξανδρο σαν δικό τους παιδί. Άλλωστε ο μικρός Αλέξανδρος θα μπορούσε να είναι το παιδί του καθενός.
Το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με την οικογένεια και συγκεκριμένα με την μητέρα του μικρού Αλέξανδρου, Χριστίνα, η οποία εμφανώς συγκινημένη από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου θέλησε να ευχαριστήσει εγκάρδια όλους όσους στηρίζουν αυτές τις ημέρες την οικογένειά του.
«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη που δείχνει, δεν έχω λόγια. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα λάμβανα τόση στήριξη από κόσμο άγνωστο. Μου τηλεφωνεί κόσμος που δεν γνωρίζω, Έλληνες του εξωτερικού, Έλληνες από παντού, άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου».
Ο Αλέξανδρος είναι ενήμερος για την κατάσταση της υγείας του από την πρώτη κιόλας στιγμή και διατηρεί μία πολύ καλή ψυχολογία όπως μας ενημέρωσε η μητέρα του, ενώ καθημερινά επικοινωνεί με τους φίλους του μέσω κοινωνικών δικτύων. Όπως φαίνεται, το ποδόσφαιρο που είναι το αγαπημένο του άθλημα και ανήκει ο ίδιος σε τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, τον έχει κάνει μάχιμο παίκτη που δεν εγκαταλείπει εύκολα τον αγώνα!
Η Κοζάνη, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, έχουν αποδείξει ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, ενώνονται δημιουργώντας μία μεγάλη αγκαλιά για όποιον το χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή μας χρειάζεται ο Αλέξανδρος, όπου είναι μόλις 12 ετών. Ας του δώσουμε όλοι μαζί την καλύτερη πάσα για τη ζωή!
Ο αριθμός λογαριασμού για όσους επιθυμούν να στηρίξουν την οικογένεια είναι:
Μελισσινός Γενναιος – EUROBANK:
0026.3507.2002.00004202
IBAN:GR9802635070000200200004202
ΒΙC: ERBKGRAA
Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας