Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Η πρώτη εκδήλωση της ομάδας πολιτικού προβληματισμού "Φιλελεύθερη Κίνηση Πολιτών"

Η ομάδα πολιτικού προβληματισμού «Φιλελεύθερη Κίνηση Πολιτών» πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, την πρώτη της εκδήλωση σχετικά με το δημόσιο χρέος στο Λαογραφικό Μουσείο της Κοζάνης. Αφορμή για εκδήλωση ήταν η παρουσίαση του βιβλίου της διακεκριμένης οικονομολόγου Μιράντας Ξαφά η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά στην Κοζάνη μετά από πρόσκληση του ομίλου μας.
Την εκδήλωση, άνοιξε με το χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος της ομάδας πολιτικού προβληματισμού «Φιλελεύθερη Κίνηση Πολιτών» Δημήτρης Σιόλιος, ενώ συμμετείχαν επίσης ο δικηγόρος  Ιωάννης Ανδρουλάκης και ο καθηγητής της Νομικής σχολής του Α.Π.Θ. Παναγιώτης Γκλαβίνης. Συντονιστής της εκδήλωσης και της συζήτησης που ακολούθησε ήταν ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Πλιάτσιος.
Η Ομάδα πολιτικού προβληματισμού «Φιλελεύθερη Κίνηση Πολιτών» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την κυρία Ξαφά, τον κύριο Ανδρουλάκη και τον κύριο Γκλαβίνη για την τιμητική παρουσία τους. Επίσης, τον κύριο Πλιάτσιο που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκλησή μας για το συντονισμό της εκδήλωσης.
Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, γέμισαν την αίθουσα και συνετέλεσαν σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Είμαστε έτοιμοι για νέες δράσεις και παρεμβάσεις σε θέματα αιχμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας