Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Παραδίδεται μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο δρόμος Βελβεντό – Καταφύγι – Παρουσία του μητροπολίτη Περγάμου


Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Βελβεντού – Καταφυγίου, μετά την αποπεράτωση των εργασιών στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης που είχε σημειωθεί πριν από χρόνια.
Την προσεχή Δευτέρα η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης θα προχωρήσει στην  διαγράμμιση του δρόμου, οπότε ο δρόμος μπορεί να δοθεί στη κυκλοφορία.
Στο μεταξύ η επίσημη παράδοση του δρόμου προσδιορίζεται να γίνει γύρω στις 20 Αυγούστου. Όπως ξανάγραψε ο «e-ptolemeos.gr», εκδήλωσε ενδιαφέρον να παραβρεθεί στα εγκαίνια ο εκ Καταφυγίου μητροπολίτης Περγάμου, Ιωάννης Ζησιούλας.
Ο μητροπολίτης έρχεται στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο. Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, βρίσκεται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του μητροπολίτη στην Κατερίνη, προκειμένου να κλείσει η ημερομηνία επίσημης παράδοσης του …πολύπαθου δρόμου Βελβεντού – Κατερίνης, ο οποίος δίδεται πλέον σε χρήση για τους κατοίκους του ιστορικού ορεινού χωριού, αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες, καθώς πρόκειται για μια διαδρομή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.
http://e-ptolemeos.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το νερό του Δία μπορεί να την σταματήσει. Αυτό που πίνει ο Κοσμάτιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου