Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης: επιστολή στα σωματεία για κοινωνική στήριξη

      Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, το διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα της φτωχοποίησης μεγάλου μέρους του πληθυσμού αποτελεί μείζον ζήτημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί με συλλογικές προσπάθειες. Πλέον όλο και περισσότεροι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με την φτώχια, την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Δυναμικές μορφές αντίδρασης και δράσεις σ’ αυτές τις καταστάσεις αποτελούν τα κοινωνικά κινήματα.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης όπως και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχουν συγκροτήσει οι πολίτες τέτοια κινήματα με σκοπό την μέριμνα των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας για την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και γενικότερα έχουν αναπτύξει πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο. 
Ως Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης υποστηρίζουμε το σύνολο των κινήσεων πολιτών που αναπτύσσουν συλλογική εθελοντική δράση, και κατά κανόνα, γενικού συμφέροντος.
Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει σχέση με την κοινωνία μας, το περιβάλλον, τα ζώα, δηλαδή με οτιδήποτε αλληλεπιδρούμε.
Στηρίζουμε τις δράσεις αλληλεγγύης που ξεκίνησε από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης και πλαισιώθηκε από τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και φέρει τον τίτλο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ « ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΜΑΣ».
Καλούμε όλα τα σωματεία – μέλη μας να συμβάλουν με τον τρόπο  που τα Διοικητικά τους Συμβούλια θα το αποφασίσουν  στην ενίσχυση της κίνησης αυτής (οικονομικά, υλικοτεχνικά κ.α.), όπως και σε κάθε άλλη κίνηση αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς, σε μια συλλογική προσπάθεια με μοναδικό σκοπό τις κοινωνικές αξίες.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των υπευθύνων της κίνησης 6958477590 ή 6945292521

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης
Ο Πρόεδρος

                Δαλαγιώργος Γεώργιος

Ο Γεν. Γραμματέας

Ντόκος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας