Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Πολύρραχος Σερβίων-Βελβεντού: Με εμφιαλωμένο νερό οι κάτοικοι-Δηλώσεις του Προέδρου της Κοινότητας

Εμφιαλωμένο νερό πίνουν από τις αρχές Ιουλίου οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Πολυρράχου Σερβίων, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης νιτρικών που έχει καταστήσει ακατάλληλο το νερό και σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, «καλούνται οι πολίτες μέχρι νεωτέρας, να μην το χρησιμοποιούν».

Μιλώντας στην ΕΡΤ  Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Πολυρράχου Γιάννης Καραγιάννης,  ανέφερε ότι «το χωριό  υδροδοτείται από την υπερχείλιση του νερού της δεξαμενής του οικισμού του Τριγωνικού και συνήθως την καλοκαιρινή περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου,   λόγω ζέστης και  αυξημένου κόσμου στην περιοχή , το νερό δεν επαρκεί».
Ο  κ. Καραγιάννης ζητά να εφαρμοσθεί  άμεσα η απόφαση  του Δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού πριν από 3 εβδομάδες, για χορήγηση εμφιαλωμένου πόσιμου νερού
στους κατοίκους του Πολυρράχου, οι  οποίοι περισσότερο από ενάμιση μήνα τώρα, αγοράζουν  το νερό που καταναλώνουν. Απαντώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κυριακίδης, έκανε γνωστό ότι έχουν γίνει οι σχετικές διαδικασίες και «τις αμέσως προσεχείς ημέρες, αναμένεται να δοθεί  το απαραίτητο εμφιαλωμένο πόσιμο νερό στους κατοίκους», οι οποίοι για τις υπόλοιπες υδρευτικές τους ανάγκες και χρήσεις,  αξιοποιούν μία πηγή του Πολυρράχου.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ:  Αντώνης  Μαυρίδης

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου