Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Συναυλία με τους ΟΝΙΡΑΜΑ - ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Έτος 1988. Μια χούφτα ανθρώπων, γονέων παιδιών με Αναπηρία, αποφάσισε να βγει από το καβούκι της και να δημιουργήσει το Σύλλογο Παιδιών με Αναπηρία. Το 1989 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα δρώμενα της περιοχής επίσημα ο Σύλλογος μας. Στα σχεδόν 30 χρόνια μέχρι σήμερα κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι πάντα όμως είχε προτεραιότητα το παιδί και η οικογένεια του. Στηριχθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στην προσφορά και την αγάπη των συνανθρώπων μας γι’ αυτό και τα καταφέραμε. Ποτέ μας δεν είχαμε την στήριξη που περιμέναμε και έπρεπε από την Πολιτεία.

Σήμερα όμως επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι καλούμε ΌΛΟΥΣ να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού ΑμεΑ το οποίο θα κλείσει αν δεν πετύχουμε το στόχο μας στις 1/10/2017. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έχουμε προγραμματίσει μουσική συναυλία με το μουσικό συγκρότημα “ΟΝΙRΑΜΑ» στης 2 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας. Καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής (Δήμο, Περιφέρεια, Συλλόγους, Σωματεία και λοιπά) να στηρίξουν την προσπάθεια μας έτσι ώστε οι άγγελοι επί της γης να έχουν τον δικό τους χώρο και να πραγματοποιούν τα πολύ σπουδαία πράγματα που κάνουν.

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τους συνανθρώπους μας που όλα αυτά τα χρόνια και πολλές φορές από το υστέρημα τους δείχνουν ότι πράγματι είναι συνάνθρωποι και είμαστε βέβαιοι ότι θα εξακολουθήσουν να το κάνουν.

ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΌΛΟΙ ΊΣΟΙ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας