Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Πόσο… «ψάχνονται» οι γυναικοπαρέες που πάνε διακοπές;

Για τις ανδροπαρέες που πάνε διακοπές είναι σχεδόν δεδομένο πως ένα μεγάλο μέρος των διακοπών αναλώνεται στο… κυνήγι θηλυκών υπάρξεων. Μήπως όμως ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες που πάνε διακοπές μόνες με τις φίλες τους.
Απάντηση σε αυτό το ερώτημα θέλησε να δώσει μια επιστημονική έρευνα που προσπάθησε να διευρευνήσει τις συμπεριφορές των γυναικών
(σε σχέση/γάμο ή μη) οι οποίες πηγαίνουν διακοπές μόνες με φίλες τους και να μελετήσει τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και τα κίνητρά τους.
Όπως αναφέρει το askmen.gr ερευνητές από τα Πανεπιστήμια της Φλόριντα και του Ιλινόις, εξέτασαν ένα μεγάλο αριθμό γυναικών, κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους στις διακοπές. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες όχι μόνο ψάχνονται, αλλά το γεγονός ότι περιστοιχίζονται από πολλούς αγνώστους και βρίσκονται σε καλοκαιρινή διάθεση, παίζει σημαντικό ρόλο στις επιλογές τους.
«Το γεγονός ότι οι γυναίκες βρίσκονται σε νέο οπτικό πεδίο με νέα άγνωστα πρόσωπα τριγύρω τους, τις βοηθά να αφήσουν πίσω τους προβληματισμούς, τις υποχρεώσεις και τις ανησυχίες. Για εκείνες, είναι μια ευκαιρία να ξεχαστούν, να ξεφύγουν και να περάσουν καλά», αναφέρει η έρευνα, που συγκέντρωσε τα αποτελέσματα της από Αμερικάνες και Ισραηλινές. Το κοινό αποτέλεσμα της έρευνας ήταν το ακόλουθο: οι γυναίκες θέλουν να πειραματίζονται στο σεξ όταν βρίσκονται σε διακοπές.
Φυσικά τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα ικανοποιητικά, αφού το ποσοστό των αντρών που «ψάχνεται» στις διακοπές είναι εξίσου σεβαστό και δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα να επιλέξει τον πιο ακατάλληλο σε αντιμετώπιση και συμπεριφορά. «Οι γυναίκες θέλουν την εμπειρία των πιο ξένοιαστων και απελευθερωμένων ερωτικά διακοπών. Καταλαβαίνουν όμως ότι πολλές φορές μια τέτοια κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Η πληθώρα των social media και η τάση που έχουν να προβάλλονται μέσα από αυτά, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Ή τουλάχιστον να τη γεμίσει ερωτηματικά», αναφέρει η ερευνήτρια Heather Gibson.
Υπάρχουν όμως και εκείνες που βλέπουν ένα βήμα μπροστά. Για κάποιες, μια καλοκαιρινή ιστορία δεν είναι απλά μια περιπέτεια με ημερομηνία λήξης, καθότι μπορεί να συνεχιστεί και εν τέλει να οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Για να φτάσει ωστόσο σε αυτό το επίπεδο επεξεργασίας της όλης κατάστασης, απαιτείται να έχει απέναντι της έναν άντρα που να διαφέρει από την υπόλοιπη μάζα. Από τον τρόπο που θα την προσεγγίσει, μέχρι τον τρόπο που θα συνεχίσει μαζί της.
Η ουσία παρόλα αυτά παραμένει. Οι γυναίκες θέλουν πάντα περισσότερες ερωτικές καταστάσεις στις διακοπές τους. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι Αμερικανίδες προτιμούν την Ευρώπη και δει τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους. Αν και η χώρα μας έχει την καλύτερη φήμη περί σεξουαλικών ελευθεριών, στον χάρτη μπαίνει και η Ισλανδία. Μπορεί να μην είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, αλλά προσφέρει στις γυναίκες πολλές και «ανοιχτόμυαλες» ευκαιρίες στο σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου