Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Περί (ανέμων και) υδάτων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με ευκολία γίνεται αντιληπτή η αγωνιώδης προσπάθεια πρώην αυτοδιοικητικών του Βελβεντού να επανέλθουν στο προσκήνιο, έχοντας φυσικά τους δικούς τους λόγους και στόχους γι’ αυτό. Στο εγχείρημά τους αυτό δε διστάζουν να παρασύρουν μικρές, είναι η αλήθεια, ομάδες ανθρώπων αφού προηγουμένως φυσικά φροντίσουν να διαμορφώσουν το κατάλληλο κλίμα.
 Στους προαναφερθέντες οφείλει να επισημάνει κανείς ότι οι λύσεις στα όποια προβλήματα δε δίνονται ούτε προκαλώντας τον εκνευρισμό των πολιτών μέσα από δήθεν λαϊκές συνελεύσεις, ούτε με μία φωτογραφική μηχανή ανά χείρας ωσάν να προετοιμάζεται έκθεση φωτογραφίας, ούτε με επαφές με αναρμόδιες – όπως οι ίδιες δηλώνουν – υπηρεσίες, ούτε με καθημερινή παρέλαση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με σκοπούς αυτοπροβολής και μόνο.
 Οι λύσεις δίνονται με αποφάσεις, που σε κάποιους μοιάζουν αυτονόητες αλλά λόγω δυσκολιών κάθε είδους μόνο τέτοιες δεν είναι, και κυρίως δίνονται χάρη στο εργατοτεχνικό προσωπικό ( του Δήμου στην προκειμένη περίπτωση) που με τεράστιο κόπο και υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ξεπέρασε κάθε αντιξοότητα.
 Φυσικά αυτοί οι «έμπειροι αυτοδιοικητικοί παράγοντες» ακόμα και τώρα μας νουθετούν και μας καλούν να συνεργαστούμε με υπηρεσίες που δηλώνουν πρόθυμες αλλά στην ουσία εξαιρετικά απρόθυμες αποδεικνύονται, με σκοπό την υλοποίηση προληπτικών ενεργειών για τις οποίες έχουμε ήδη καταθέσει προτάσεις σε αυτές και συναντήσαμε σθεναρή άρνηση. Ας πάψουν λοιπόν οι δημόσιες σχέσεις διότι από μόνες τους δεν επιφέρουν αποτελέσματα.

1 σχόλιο:

  1. φορές - φορές η αγωνία για το παρόν και το μέλλον, για τα συμβαίνοντα, ο μη εφησυχασμός, ακόμα και οι θεσμοί έκφρασης των πολιτών, θεσμοί ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ δηλαδή, βιάζονται και με ανακοινώσεις!!!!

    Μάκης Μπελιάς
    "πρώην αυτοδιοικητικός του Βελβεντού"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου