Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Στη δημοσιότητα δόθηκε η έκδοση 2.0 της δημοφιλούς εφαρμογής fuelGR για Android.

Του Δημήτρη Ντέμου, Μηχανικού Πληροφορικής, εκ των δημιουργών του fuelGR
Στη δημοσιότητα δόθηκε η έκδοση 2.0 της δημοφιλούς εφαρμογής fuelGR για Android. Η πληρέστερη, ακριβέστερη και πιο εύχρηστη εφαρμογή ελέγχου τιμών καυσίμων και πρατηρίων στην Ελλάδα, εμπλουτίστηκε με νέες χρήσιμες λειτουργίες. Οι κυριότερες προσθήκες είναι:
·         Αξιολόγηση πρατηρίων με βάση την ποιότητα καυσίμου, την εξυπηρέτηση και την εγκατάσταση του πρατηρίου.
·         Εμφάνιση τιμών Φυσικού Αερίου, η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που υποστηρίζει αυτό το καύσιμο!
·         Προσθήκη νέων εταιριών όπως VALIN, WIN και FISIKON.
·         Ριζική ανανέωση της εφαρμογής με νέα μενού, εικόνες υψηλής ανάλυσης και ευανάγνωστα κείμενα, πλήρη υποστήριξη των νεότερων Android APIs, σελίδες βοήθειας και επίλυση αποριών μέσω της ενότητας «Συχνές Ερωτήσεις».

·         Προσθήκη «Προεπιλεγμένης Τοποθεσίας» για εύκολη μετάβαση στην αγαπημένη τοποθεσία σας ακόμα και χωρίς GPS.
   

Εάν έχετε ήδη την εφαρμογή, ελέγξτε τις ενημερώσεις εφαρμογών σας ώστε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση, ειδάλλως, μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν στο Google PlayStore. Αφού εξοικειωθείτε με την εφαρμογή, μην ξεχάσετε να την αξιολογήσετε στο Google Play Store!

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σου ρε φιλάρακι. Την εφαρμογή σου να την κάνεις και για τα μυαλά που κυκλοφορούν. Μόλις βλέπει κάποιον η κάμερα του κινητού να του λέει αμέσως τι ποιότητα μυαλό κουβαλάει. Εσύ να βάλεις για Δήμαρχος κάποτε μηπως και σωθούν τα Σέρβια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου