Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Κάηκαν – περίπου – 100 στρέμματα σιτοκαλαμιές στα όρια των οικισμών Τρανοβάλτου – Μικροβάλτου στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού

από το Kozan.gr
Πυρκαγιά, από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 15:15, σήμερα Κυριακή, στα όρια των οικισμών Τρανοβάλτου – Μικροβάλτου, κοντά σε δασύλλιο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερβίων, που επιχείρησε στο σημείο, με επικεφαλής το διοικητή Πισπίλη Νικόλαο και πέντε πυροσβέστες. Στην επιχείρηση συμμετείχαν, επίσης, δύο JCB μηχανήματα (ένα του δήμου κι ένα ιδιώτη). Από τη φωτιά κάηκαν περίπου 100 στρέμματα σιτοκαλαμιών. Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, λίγο πριν τις 18:00. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο, από πλευράς αυτοδιοικητικών, βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Σερβίων – Βελβενοτύ, Ευθύμιος Δισερής καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρανοβάλτου, Σκετόπουλος Ευθύμιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου