Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήριο από τον ΜΟΣ

Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ (Παρασκευή, 7 Ιουλίου) οι εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων τιμώντας τη μνήμη της Πολιούχου των Σερβίων Αγ. Κυριακής, με τη συνάντηση Χορωδιών, που μας κράτησαν συντροφιά μέχρι τα μεσάνυχτα.
Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ. αισθάνεται το χρέος να ευχαριστήσει όλα τα Μέλη και τους Φίλους που
στήριξαν τις εκδηλώσεις αυτές, την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, Π.Ε. Κοζάνης,  το Δήμο μας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Κυριακίδη, πάντα παρόντα, τους τεχνικούς του Δήμου μας και ιδιαίτερα τον κ. Θεόδωρο Καραγιάννη, πολύτιμο συνεργάτη σε κάθε περίπτωση. Επίσης θερμά ευχαριστεί τους κυρίους Ιωάννη Μπασδέκη και Ραφαήλ Παπαδημητρίου, που ρύθμιζαν σε όλες τις εκδηλώσεις τον φωτισμό του χώρου χωρίς να υπολογίζουν χρόνο και κόπο και τις κυρίες του Ομίλου που ετοίμασαν νόστιμα και πλούσια εδέσματα για τη φιλοξενία των «Ξένων».
Ευχαριστούμε επίσης επαγγελματίες της πόλης μας που έγιναν χορηγοί στις εκδηλώσεις μας με τα προϊόντα τους:
Τον κ. Νικόλαο Γκατζάρα για την προσφορά κρασιού
Τον κ. Αθανάσιο Μπλάντα για την προσφορά προϊόντων του εργοστασίου του
Τον κ. Ελευθέριο Γιαλετζή για την προσφορά χυμών και μαρμελάδας
Τα Ζαχαροπλαστεία «Σόφη» και Γεωργίου Τιάκου
Τα Κρεοπωλεία Ευαγγέλου Μαλούτα και Θεοφάνους Ζαφειρίου.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χωρις καμια διαθεση μηδενισμου της προσφορας αυτων που κοπιαζουν για την πολιτισμικη εκφραση του τοπου για μια ακομη φορα διαπιστωνει κανεις οτι τελικα οι ανιατες παθογενειες και βαζιβουκεοικες αλωσεις των ενοιων και αξιων περι πολιτισμου ειναι πλεον ανικητες εδω γιατι εξακολουθουν και παραμενουν αθεατες.Ποσο αθεατη και αναπαντητη πρεπει να παραμενει η προσβολη απο εναν ανεκδιηγητο εγωπαθη που προσβαλει καταμουτρα το κοινο βαπτιζοντας το οχλαγογουντα ενω με την ενταση της μουσικης του σκεπαζε την προσπαθεια των χοροδων του.Ποσο ασχολιαστο πρεπει να μεινει το ταισμα ωσαν σε αλαταρια ανθρωπων που ταξιδεψαν απο μακρια . αληθεια το νερο κι αναψυκτικα τους δροσισαν η ησανε σαν το ξυδι του Εσταυρωμενου.Αληθεια τα χορευτικα στην Κερκυρα ειχαν την ιδια μεταχειριση?τα αποθεματικα του ταμειου τοσο πενιχρα ειναι?λυσεις δεν θα προτεινα γιατι θα αναιρουσα τις εισαγωγικες διαπιστωσεις περι πολιτισμου.παντως δε θα ξεπερνουσαν τα 300 ευρω περιπου χωρις να αλλαζε η φιλοσοφια του Μενου που ειχε την ομορφια του και δεν ειναι προς ψογο.

Το Προφίλ μας