Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Στις 18 Ιουνίου ο Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου περνά από τις γέφυρες Σερβίων και Ρυμνίου

Ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου της Λίμνης Πολυφύτου την μεθεπόμενη Κυριακή 18 Ιουνίου συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες απόγευμα στο Δημαρχείο Σερβίων – Βελβεντού με τη συμμετοχή του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων-Βελβεντού κ. Φώτη Ζυγούρη, του Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης κ. Γιάννη Ιωαννίδη εκπροσώπων του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σερβίων και των εθελοντικών φορέων και ομάδων που θα υποστηρίξουν τον αγώνα.
Μετά από δύο χρόνια ο Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς Δήμος Σερβίων- Βελβεντού και Δήμος Κοζάνης συμφώνησαν στην πρόταση του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σερβίων να πραγματοποιηθεί ο αγώνας ξεπερνώντας το πρόβλημα που υπάρχει στην διαδρομή που διεξάγονταν για μία περίπου δεκαετία ο αγώνας.
 Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 ο Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη θα διεξαχθεί κανονικά σε μία νέα διαδρομή με επίκεντρο τη Λίμνη Πολυφύτου και τις δύο μεγάλες γέφυρες Σερβίων και Ρυμνίου αποτελώντας μοναδικό γεγονός για τα ποδηλατικά αθλητικά δρώμενα με ότι συνεπάγεται αυτό για την προβολή της ευρύτερης περιοχής.
Η εκκίνηση θα δοθεί από την είσοδο των Σερβίων και οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν μία διαδρομή 52χλμ που θα περιλαμβάνει: Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, Βαθύλακκος, Αμυγδαλιά, Ανατολή, Πύργος-Σταυρωτή, Κοντοβούνι, Σπάρτο, Καισαρειά, Γέφυρα Ρυμνίου, Ρύμνιο, Γούλες, Αυλές, Κρανίδια, Κεντρική Πλατεία Σερβίων.
Στόχος των δύο δήμων μετά τη φετινή διοργάνωση να εξεταστούν και να ξεπεραστούν τα προβλήματα με τις κατολισθήσεις στο δρόμο Φράγμα Πολυφύτου – Βελβεντό ώστε ο Ποδηλατικός Γύρος να διεξαχθεί σε όλο του το μήκος περνώντας όπως και πριν από το Βελβεντό αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Αιανής ενώ κατατέθηκε και θα συζητηθεί η πρόταση για τη διεξαγωγή αγώνα τριάθλου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τα τα παιδιά.

Μετά από δύο χρόνια απραξίας και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής, με συνέπεια να μην διοργανωθεί ο ποδηλατικός γύρος της λίμνης Πολυφύτου, και μετά από πιέσεις του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σερβίων ο οποίος έθεσε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, εδέησαν να ενεργοποιηθούν και επιτέλους να διοργανωθεί ο αγώνας αυτός.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του αιμοδοτικού και ιδιαίτερα του εκπροσώπου τους (κ. Βέκιο) ο οποίος έθεσε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και σε όλα τα παιδιά που στηρίζουν τον αγώνα.
Τώρα για την δημοτική αρχή αποδεικνύεται ότι η δικαιολογία που επικαλούνταν τα δύο τελευταία χρόνια για την μη διοργάνωση του αγώνα, δεν ήταν η διαδρομή, αλλά η αδιαφορία τους και η έλλειψη αφοσίωσης στα καθήκοντά τους.
Κοινώς, οι άνθρωποι δεν ασχολούνται.

Το Προφίλ μας