Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΑΛΑΖΙΑΚΗΣ ΑΜΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΑΣ ΔΥ.ΠΡΑ. Α.Ε. ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με μεγάλη ικανοποίηση παρέλαβαν σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου του έτους 2016, τα στελέχη της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ» με Διακριτικό Τίτλο: «Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.», ....
στις εγκαταστάσεις του ταχυδιυλιστηρίου, 52.500 Kgr αρίστης ποιότητας χαλαζιακή άμμο. Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου του έτους 2016 αναμένονται και τα τελευταία 27.500 Kgr.
Η συγκεκριμένη χαλαζιακή άμμος θα αντικαταστήσει την παλαιά στις κλίνες διήθησης, εφόσον βέβαια γίνουν πρώτα όλες οι απαραίτητες διεργασίες απολύμανσης των κλινών. Η τοποθέτηση της νέας χαλαζιακής άμμου θα εξασφαλίσει καλύτερη φίλτρανση του νερού και συνεπώς προσφορά και καλύτερης ποιότητας νερού στους Δημότες του Δήμου Βοΐου.
Η συγκεκριμένη προμήθεια αποτελεί δαπάνη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Πάντα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Καρυπίδης Θεόδωρος αποτελεί πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης μας, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον και συνεχίζει να δείχνει για την διαχείριση που ασκείτε από τη ΔΥ.ΠΡΑ. Α.Ε. και να ενδιαφέρεται για την καλή και σωστή λειτουργία της.
Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη μας κο Καρυπίδη Θεόδωρο που μας εμπιστεύεται τη διαχείριση του μεγαλύτερου έργου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και που μεριμνά για τους Δημότες του Δήμου Βοΐου. Επιπρόσθετα τον ευχαριστούμε που μας προσέφερε τους πολύτιμους συνεργάτες μας τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κο Πλακεντά Παναγιώτη (μέλλος του Δ.Σ.), τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονοµικών Π∆Μ κο Κεχαγιά Φώτιο (Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.) και τον Περιφερειακό Σύµβουλο ∆υτ. Μακεδονίας, Π.Ε. Γρεβενών κο Γιαννόπουλο Γρηγόριο (μέλλος του Δ.Σ.), οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ορθή άσκηση της διαχείρισης που ασκείται. Και τους τρεις τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί, παρά το βαρύ φορτίο που έχουν με τα καθήκοντά τους στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πάντα φροντίζουν για την άρτια λειτουργία της εταιρείας και σκέφτονται και ενεργούν για το καλύτερο των Δημοτών του Βοΐου.


Με τιμή
Το Δ.Σ.
Της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας