Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Τελεσίγραφο της ΔΕΗ στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Στην προ ημερήσιας διάταξης ενημέρωση, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Κουκάλης, αναφέρθηκε σε επιστολή που είχε διαβιβαστεί από τη ΔΕΗ από 20/1 με αντικείμενο τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου, και η οποία έχει ως εξής:
«Σας γνωρίζουμε ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές από την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος στις παροχές που ηλεκτροδοτούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού το μήνα Δεκέμβριο του 2015, ανέρχεται στο ποσό του 1.244.523,99 €.
Κατόπιν των ανωτέρω σας καλούμε όπως μέχρι 31/1/2016 να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να προβείτε σε διακανονισμό της οφειλής σας, με την προϋπόθεση ότι θα εξοφλείτε εγκαίρως τους τρέχοντες λογαριασμούς από την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Σε περίπτωση που ως την ως άνω προθεσμία δεν έχετε ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις σας έναντι της ΔΕΗ, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στην απενεργοποίηση των παροχών που ηλεκτροδοτούνται στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα διακοπών και τα οριζόμενα από τη νομοθεσία».
Κατά τη συζήτηση του θέματος αναφέρθηκε ότι με τον συμψηφισμό (;) που γίνεται στο τέλος του έτους, το πραγματικό οφειλόμενο ποσό είναι αρκετά μικρότερο, πάντα όμως δυσβάστακτο για τα σημερινά οικονομικά του Δήμου.
Γ.Μ./mikrovalto.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι ειπανε πως γιναμε παρισι....
Το παρισι μας μαρανε,και ποιος λογικος ανθρωπος πιστευει πως θα εξοφληθει αυτο το ποσο;
Εδω τα ατομα ουτε τον λογαριασμο νερων δεν εχουν στειλει δυο τρια χρονια
Κ.κοσματοπουλε ολο λογια ειστε τελικα....Αλιμονο!

Ανώνυμος είπε...

Ας δωσει μια προκαταβολη ο Σωρρας για να παρει μια ανασα και ο Δημος!!!

Ανώνυμος είπε...

αν θελουμε να βρεθει λυση στα ανταποδοτικα του δημου θα πρεπει πρωτον να γινει συμψηφισμος σ'αυτους που χρωστανε και τους χρωσταει ο δημος. δευτερο να μειωσει τουλαχιστον κατα 50 τις εκατο τις προσαυξησης που εχουν μπει,και να ρυθμισει τα υπολοιπα σε δοσεις συμφωνα με την οικονομικη ευχερια του καθενος χωρις καμια αλλη επιβαρυνση τοκου.διαφορετικα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωση κανεις σε αυτη τη δυσκολη οικονομικη κατασταση που υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφοριακά οι προσαυξήσεις και οι δόσεις είναι βάσει νόμων και δεν εξαρτωνται απο τον δημο. Και καλά τώρα. Πριν γιατί δεν πληρωναν;

Ανώνυμος είπε...

εχω μια μικρη ενσταση,οταν ειναι γι'αυξηση των ανταποδοτικων πως παιρνει αποφαση το δημοτικο συμβουλιο κ εγκρινεται!εγινε καμια προταση για μειωση και αποριφθηκε; αν ναι ας βγει στη διαυγεια αυτη η αποφαση και η αποριψη.

Το Προφίλ μας