Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. στα Σέρβια ( Video 100' www.Live-Avles.tv)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε επιτέλους σοβαρέψου άσε τις μακακίες.

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα της όλης οργάνωσης, ο αυτό αποκαλούμενος ‘’εθνοσωτήρας’’ Αρτέμης δεν σεβάστηκε ούτε τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση ούτε τον Δήμαρχο Σερβίων ο οποίος είναι ο μόνος Δήμος πανελλαδικά που συμμετέχει στο δημιούργημα του που λέγετε ΕΣΥ. Τώρα όσον αφορά το περιεχόμενο της ομιλίας, τα χρήματα στα παγκόσμια ταμεία υπάρχουνε αυτό δεν χρειάζεται ο Σώρρας να μας το πει, αλλά επειδή πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος ο Σώρρας και ομάδα του προσπαθεί να αποχτήσει εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό και από δημόσιους φορείς (Δήμους, περιφέρεια κ.α) έτσι ώστε να έχει πρόσβασή στους παγκόσμιους λογαριασμούς ( την οποία δεν έχουν και δεν μπορούνε να αποχτήσουν οι ‘’Έλληνες’’ πρωθυπουργοί επειδή πολύ απλά δεν είναι Έλληνες είναι βαλτοί του συστήματος και ορκισμένοι αλλού). Έτσι ο Σώρρας με το που συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές και τους Δήμους όπως των Σερβίων πηγαίνει στην Κεντρική Τράπεζα Ελλάδος και ξεκλειδώνει τα Δις που διακηρύσσει. Με το που ξεκλειδώσουν τα δις και περάσουνε σε λογαριασμούς Εθνικών φορέων (Δήμων, κοινοτήτων κ.α) αμέσως με το capital control παρακρατούνται και ουσιαστικά κατάσχονται από τους Δανειστές. Έτσι η Ελλάδα για άλλη μια φορά μένει άφραγκή, και ενώ στην αρχή της καριέρας του ο Σώρρας δεν αναγνώριζε το Ελληνικό χρέος το οποίο κανείς έλληνας πολίτης με εθνική συνείδηση δεν το αναγνωρίζει επειδή δημιουργήθηκε με δόλιο τρόπο ( υπερδανεισμός των πολιτών σε καταναλωτικά δάνεια, επιδοτήσεις αγροτών χωρίς ελέγχους, εξοπλιστικά αμυντικά προγράμματα, σκάνδαλα SIEMENS, ολυμπιακοί αγώνες κ.α) τώρα μας λέει το αντίθετο ότι χρωστάμε και ότι μπορούμε να ξεχρεώσουμε με λεφτά των παγκόσμιών λογαριασμών (το ίδιο λένε και πολιτικοί) . Δεν θα σου την κάνουμε την χάρη Πελοποννήσιε εξυπνάκια τα χρήματα τα οποία υπάρχουν και είναι Ελληνικά να περάσουνε στα λερωμένα χέρια σου για τα οποία ποτέ δεν έμαθε κανείς τίποτα. Γιατί τα γραφεία των ΕΣΥ αποφεύγουνε να δείξουνε στον λαό ένα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ? Γιατί πολύ απλά δεν έχουνε, γιατί θέλεις με νύχια και με δόντια να κρύψεις το αμαρτωλό παρελθόν σου. Ποιος νορμάλ ακαδημαϊκός πολίτης δεν προβάλει το βιογραφικό του πολύ περισσότερο όταν θέλει να συναναστραφεί με ενεργούς πολίτες, με ευαισθητοποιημένους με πατριώτες που νομίζεις ότι σε ακολουθούνε. Τα συμπεράσματα δικά σας εύχομαι ο λαός να αντιληφτεί την πλάνη που του στήνουνε για άλλη μια φορά.

xxguestxx είπε...

ψυχιατρειο τα Σερβια

Ανώνυμος είπε...

ψυχιατρειο...κ βαλε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτός ο Ανώνυμος24 Ιανουαρίου 2016 - 12:21 μ.μ.δεν δείνει το όνομά του για να τον πιστέψουμε όνομα και τηλέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που εγώ είδα στο δημαρχείο είναι το εξής καταρχήν γέμισε και οι περισσότεροι ήταν όρθιοι.Ο κ.Ανώνυμος24 Ιανουαρίου 2016 - 12:21 μ.μ. γιατί δεν βγήκε να τα πει αυτά και τώρα δήθεν μας προστατεύει. Αυτά είναι γυναικοτά γκαίηκα πως το λένε. αυτά δεν τα κάνει Έλληνας ο Έλληνας δεν απειλή ούτε κοτσομπολεύει χωρίς την παρουσία του άλλου. Ας τα έλεγες εκεί όταν ήρθαν μήπως τελικά εσύ θέλεις ψυχιατρείο.

Ανώνυμος είπε...

25 Ιανουαρίου 2016 - 4:07 μ.μ. Gia na zitas to tilefono tou sxoliastou mipos thelis kai kanena prive ? ti anomalia telos padon iparxei se ayton ton kosmo? imarton

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος25 Ιανουαρίου 2016 - 4:14 μ.μ. Na paro ton logo na tous doso kai axia ayto mou les? Esi pali se orise dikigoro o Sorras kai apologise ....?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος25 Ιανουαρίου 2016 - 4:14 μ.μ. Mporis na mas parousiasis to Biografiko tou Artemi Sorra? an oxi sopase gia pada, prota o Sorras parabiazei ton orko me to na min dinei diafaneia sto pion tou .....

Το Προφίλ μας