Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ANT.A.M.A: ΟΛΗ η ανοιχτή συνέλευση στα Σέρβια! (Video 90' Live-Avles.tv)

. (Video 90' by Live-Avles.tv)

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν αυτός ο ΑΝΟΗΤΟΣ να είναι, οχι Δήμαρχος αλλα, υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Συντονιστής ποιός είναι ρε παιδιά;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι Σερβιώτες ήτανε μέσα;;; εγώ διέκρινα μόνο τρία άτομα

Ανώνυμος είπε...

.....φοβερος ερασιτεχνισμος ,κριμα για τον ΣΥΡΙΖΑ . Αληθεια που ειναι οι Σερβιωτες? Αυτο τουλαχιστο ας προβληματισει.....

Ανώνυμος είπε...

fteme emis i serviotes toy siriza poy anexomaste aytoys toys sotires.pios ine o kirios ti sxesi exi me ton dimo servion ke theli na gini dimarxos;na mas pi ti sxesi exi me ton dimo servion.

Ανώνυμος είπε...

Σερβιώτες ξυπνείστε, ερχονται όλοι και σας αποτελειώνουν, και αφήστε τις μ......κίες και τα χα χα στην πλατεία γιατι θέλετε να είστε και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΛΑΕΙ;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.ΡΩΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εχει απολυτο δικιο ο κ. Θεοφανους σε οσα ειπε για τα στραβα και αναποδα της περιοχης μας!Σχετικα με την αναφορα του φραγματος του φαραγγιου, το οποιο στηθηκε παρανομα και παρα την θεληση του Σερβιωτικου λαου, σε μια περιοχη φυσικου καλλους,που οι παλαιοτερες αλλα και οι νεοτερες γενιες,προσδοκουσαν και προσδοκουν στην αναδειξη αλλα και αξιοποιηση της,λογω της υπαρξης των Βυζαντινων μνημειων,των ανθροπομορφων και ζωομορφων βραχων κ.λ.π, μηπως ηρθε η ωρα να ασχοληθει με το θεμα και καποιος εισαγγελεας;Οι δηλωσεις του κ. Θεοφανους, ο οποιος ειναι και αρχαιολογος,δεν αποτελουν ενα ειδος καταγγελιας; Μεχρι ποτε θα κουκουλωνεται το εγκλημα που εγινε εις βαρος της συγκεκριμενης περιοχης;.
Οσοι αγαπουν πραγματικα τα Σερβια ας παρουν θεση διαφορετικα ΤΟ ΣΙΩΠΕΙΝ ΕΣΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέω και εγώ που είναι οι Σερβιώτες του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως δεν πήραν χαμπάρι ότι γίνετε κάτι που θα έχει μια δυναμική και μια προοπτική για μια αλλαγή. Μήπως το σνομπάρουν γιατί δεν προτάθηκε από αυτούς, Μήπως ετοιμάζουν κάτι καλύτερο μαζί με το Ζάκη που αποχώρισε από την πρωτοβουλία επειδή δεν προτάθηκε για υποψήφιος Δήμαρχος (είναι η μοναδική θέση που μπορεί να προσφέρει κάτι στον τόπο). και μια Τρίτη εκδοχή είναι να μην υπάρχουν ποια Συριζέοι ή ακόμη μπορούν να παίζουν και το πουλί τους. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να είναι στη συνέλευση και. αν έχουν καλύτερες ιδέες για το πώς θα πάει μπροστά ο τόπος να τις πούνε.
Αυτό που έγινε ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή. Μια τέτοια κίνηση με χαρακτήρα άμεσης δημοκρατίας έδειξε τη δυναμική της και όλα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια.
Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πλαστά ερωτήματα που αναφέρονται συνέχεια σε αυτό το blog και αφορούν την Ικανότητα του δημάρχου με το αν είναι γνωστός στα στέκια τους, και αν θα μένει στα Σέρβια.
Στην μεγάλο πλέων Καλικρατικό Δήμο Σερβίων Βελβενδου Καμβουνίων και Λιβαδερου η μικρή μας πλέον πόλη των Σερβίων είναι μειοψηφία. Εμείς οι Σερβιώτες είναι καιρός να αποβάλουμε αυτή τη νοοτροπία του κόμπλεξ κατωτερότητας που δημιουργήθηκε από τη συνεχή υποβάθμιση της πόλης, γιατί ήδη μας έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα και να πάμε όλοι μαζί ΑΝΤΑΜΑ. Ο δήμος έχει πάνω από 17.000 κατοίκους που οι περισσότεροι μας είναι άγνωστοι. Θα τους μάθουμε και πρέπει να τους μάθουμε πριν τους ψηφίσουμε.
Το να μένει ο δήμαρχος στο Λιβαδερό στα Σέρβια στο Βελβενδό ή στην Κοζάνη πρακτικά είναι το ίδιο αρκεί να κάνει καλά τη δουλειά του και να έχει ένα νέο όραμα για το σταμάτημα της κατρακύλας που έχουμε πάρει.
Το μεγάλο στοίχημα που βάζει αυτή η κίνηση είναι η ανατροπή του παλιού κόσμου η οποία μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους στη λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν.
Γιωργος Θεοφάνου

Ανώνυμος είπε...

einai opos oloi mas dimotis servion

Ανώνυμος είπε...

που είναι οι σερβιώτες; ολέο, που ειν' οι σερβιώτες

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ:67650/13 ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
“Από κανένα στοιχείο δεν διαπιστώθηκε η ανυπαρξία του ως άνω ποσού, ούτε η προσπάθεια των κατηγορουμένων να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό ή να ανατρέψουν το σύνταγμα.
Αντιθέτως απεδείχθη πέραν πάσης αμφιβολίας η ύπαρξη του ποσού το οποίον έχει κατατεθεί από τον πρώτο εκ των δυο κατηγορουμένων ως έγινε εμφανές κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Ενεφανίσθη ο τραπεζίτης από τον Καναδά όπως επίσης και ο θεματοφύλακας ο οποίος ενόρκως βεβαίωσε το δικαστήριον ότι προτού καταθέσει 6 ομόλογα των 100 δισεκατομμυρίων ήλεγξε την γνησιότητα των ομολόγων και κατόπιν τα κατέθεσε σε λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι κατηγορούμενοι κηρύσσονται αθώοι, προκύπτουν όμως ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα (Κυβέρνηση και Πρόεδρο Τραπέζης Ελλάδος)
Παραπέμπεται δε ο φάκελος δια τακτική ανάκριση εις τον Άρειο Πάγο για να αποδοθούν ευθύνες εις τα ως άνω πρόσωπα τα οποία ολιγωρούν και δεν ελέγχουν και παραλαμβάνουν τα χρήματα τα οποία είναι κατατεθειμένα και εξακολουθούν να παραμένουν στον λογαριασμό στον Καναδά.”
«…Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας…
…Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος…
…αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000)…
……Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000)…
…τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας…
…Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα…
…Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία…
…Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν.
…όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους…
…Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι…
…Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα (Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα), πρέπει η δικογραφία να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων…»

Ανώνυμος είπε...

«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευ παθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων».

Στα νεοελληνικά ….

Δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεγετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπου που τους εδέχθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

k.theofanoy protimoyme na pezoyme to poylimas opos les para na asxoloymaste me tis ma....es poy les.les oti ise arxeologos.giati toso kero poy vlepis tin katastrofi den piges ston isagelea opos kanoyn i sinadelfisoy se teties periptosis;

Βεελζεβούλ είπε...

ο Ζάκης κακώς διαμαρτύρεται, πήγαινε γυρεύοντας .... χαμηλής ποιότητας διαδικασία με ορατή την επέλαση των <> εκ Κοζάνης , αλλα αυτο γινόταν πάντα στα κατακαημένα Σέρβια . Ξενίζει επίσης η βιασύνη των στελεχών να προσωποιήσουν τα κέρδη της ανοδικής πορείας του ΣΥΡΙΖΑ καίριο πολιτικό λάθος που θα κρατήσει πολυ χαμηλά οπως εκτιμώ τα ποσοστά τους στα Σέρβια .Ενδιαφέρον ειναι οτι οτι δεν τοποθετήθηκαν <>κατ εμε απο άποψη εμπειρίας Παρουσίες όπως ο Αγάπιος ο Γαβριηλιδης,ο Αντωνης ο Ρήγας αν διέκρινα καλα και ο Μάκης ο Μπελιάς και ετσι οι τοποθετήσεις ηταν υποβαθμισμένες εως βαρετές.... και Γιώργη Θεοφάνους σου λέω φιλικά οτι αν δεν υπάρχει Πόλη ισχυρή στο Δήμο απλά δεν θα υπάρχουν και Χωριά......
Υ.Γ 1.Ήμουν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ στις 2 τελευταίες εκλογικές διαδικασίες
2. Στού Κασίδη το κεφάλι μαθαίνουν διάφοροι μπαρμπέρηδες.....

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει ο Θεοφάνου. Γιατί κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι σε αυτές τις εκλογές η συγκρουση γίνεται ανάμεσα σε αυτό που φεύγει και σε αυτό που έρχεται. Ανάμεσα στο παλιό δημαρχοκεντρικό μοντέλο και σε μια νέα συμμετοχική πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην περιοχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Θεοφανου,εχει δικιο ο 5.56,γιατι δεν πας να καταθεσεις σε ενα εισαγγελεα για το εγκλημα που εχει διαπραχθη στο φαραγγι και ισως σε χωρο που περιλαμβανει αρχαιοτητες; Ο δικος σου λογος,λογω της ιδιοτητας σου εχει αλλο ειδικο βαρος σε σχεση με αυτη ενος απλου πολιτη!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ 10 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΟΥ;ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μου ζητάτε ευθηνές για μια καταστροφή που δεν μπόρεσα να αποτρέψω και τώρα σαν όψιμος προφήτης την ευαγγελίζομαι έχω να πω μόνο το ιστορικό όπως το έζησα εγώ σαν ωρομίσθιος αρχαιολόγος σε ένα έγκλημα σε βάρος των τοπικών κοινοτήτων. Εγώ έπιασα δουλειά τον Ιούλιο του 2011 και δούλεψα έως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, και το 2012 από τον Μάιο έως Νοέμβριο. Οι ανασκαφες έπρεπε να ήταν τελειωμένες ήδη από το Μάιο του 12 όταν η αρχαιολογική υπηρεσία είχε δώσει το ΟΚ για την κατάκλιση της Λίμνης. Βέβαια για να προλάβουμε δουλεύαμε μέχρι το Σεπτέμβριο. Αυτά τα ήξερε και ο Δήμαρχος ο οποίος κανόνισε μέσω των διασυνδέσεων με την ΔΕΗ να γίνουν μαζικές προσλήψεις για την αποκομιδή των αρχαίων και την πλήρη καταγραφή των αρχαιοτήτων που αποκαλύπτονταν. Έξ άλλου το χρήμα της ΔΕΗ έτρεχε άφθονο. Αν δεν κάνω λάθος οι ανασκαφές και τα έργα συντήρησης σε όλη την έκταση που κατακλίστηκε κόστισαν 9 εκ. Ευρώ προς την αρχαιολογική υπηρεσία. Η καταστροφή ήταν προσχεδιασμένη και δεν βρέθηκε και κανένας Παρθενώνας για να σταματήσει ένα τόσο φαραωνικό έργο. Όμως αυτά που θάφτηκαν κάτω από τα νερά θα ήταν μια πηγή ανάπτυξης σε μια ύπαιθρο η οποία πλήττετε από παντού. Το ότι το ποτάμι θα θυσιαζόταν στη ΔΕΗ και ότι καταστρέφονταν το φυσικό κάλλος και οι αρχαιότητες έγινε αργά συνείδηση στους ντόπιους οι οποίοι ξεγελάστηκαν με λίγη περισσότερη αποζημίωση για τα καλλιεργούμενα χωράφια τους και λίγους μήνες δουλειάς. Δεν έγινε ούτε η πεζογέφυρα που συνέδεε το ποτάμι και το χειρότερο είναι ότι λόγω της ασυνεννοησίας ελάχιστα από τα δένδρα κοπήκαν για να δοθούν τουλάχιστον σαν καυσόξυλα και τώρα τα κουφάρια τους σαπίζουν μέσα στη λίμνη.
Αν δεν αλλάξει το μοντέλο ανάπτυξης και αν οι τοπικές κοινωνίες δεν ξεσηκωθούν για να διεκδικήσουν το χώρο τους κανένας δικαστής δεν θα σταματήσει την καταστροφή. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά τα μπάζα από τα στερεά λύματα της ΛΑΡΚΟ τα βλέπω σε λίγο στο φαράγγι μας.
Γιώργος Θεοφάνου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ...ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο ξεσηκωμο μιλας κ.Θεοφανου,των τοπικων κοινωνιων ,οταν σε αναλογη συζητηση εδω μεσα, για το θεμα του φαραγγιου,ο πρωην προεδρος του δημοτικου συμβουλιου της νυν δημοτικης αρχης, που επι προεδριας του εγινε το φραγμα,προτρεπει τον καταγγελοντα να προχωρησει το θεμα και αυτος να ακολουθησει απο πισω;Με τετοιες αντιληψεις θα παει ο τοπος μπροστα;Οσο για τα μπαζα της Λαρκο να ερθουν και να μας πνιξουν,ειμαστε αξιοιι της μοιρας μας!

Ανώνυμος είπε...

Απο τότε που ο Λαζαριώτης είδε πόσο γλυκιά είναι η καρέκλα του Δημαρχείου και Παπαστέριος τι ωραία που είναι η καρέκλα της απόσπασης στο γραφείο της Ουζουνίδου και ο Μπελιάς τι ωραία που είναι το σκαμπό της ΜΚΟ.Εγώ λυπάμαι τους 9 που πρέπει να είναι υποψήφιοι με τον Λιάκο.Ούτε την ψήφο από τις γυναίκες τους δεν θα βρούνε στην κάλπη.

Ανώνυμος είπε...

το βιβλιο <>οχρια μ αυτα που ζουμε στα σερβια..δεν αντεχουν οποιαδηποτε κριτικη..ειναι
μοναδικα..αγγιζουν το απειρο του συμπαντος..και το τρομακτικοτερο εβαλε το κερασακι στην τουρτα και μια εκδοχη της αριστερας...με τα φληναφηματα που ακουμε για πρωτογνωρα...δημοκρατια..παληα που φευγουν..και πουλακια που παιζονται..απο καποιους που τωρααααα? ανακαλυψαν τον τοπο και την αριστερα...ελεος !

Ανώνυμος είπε...

ελατε να μαζευτουμε να σχολιαζουμε ολοι εδω εμεις οι δεξιοι που ειπαμε να το παιξουμε δημοκρατες μπας και παρουμε την ψηφο του λαου!!ελατε μη ντρεπεσται!!να μαζευομαστε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΤΡΕΝΟ 5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ10 ΜΕ12 ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ !! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ !!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ;Σ'ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ;
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ συριζαιοι είναι ενεργοι στην κοινωνία. Δεν καταναλώνονται γράφοντας μόνο στα blogs... Από τα έγα σας θα φανεί η ταυτότητα σας όχι από τις δηλώσεις σας...

Το Προφίλ μας