Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Αλέξης Λιοσάτος: Σε 20 τοποθετήσεις στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, ο Καρυπιδης είχε ΜΗΔΕΝ ψήφους στήριξης !

  «Δεν είμαστε μπουρδέλο, έχουμε όργανα που θα κάνουν τις σχετικές ανακοινώσεις»!
Κορυφώνονται, σε τοπικό επίπεδο, οι αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας!
Με ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Αλέξης Λιοσάτος (μέλος της ΔΕΑ, συνιστώσας του κόμματος), υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012, γράφει πως » ςΣε 20 τοποθετήσεις στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, ο Καρυπιδης είχε ΜΗΔΕΝ ψήφους στήριξης. Γι αυτό αν «κλείδωσε», να ξεκλειδώσει. Και να πάψει ο τυπος να διαδίδει μέσω «οικογενειακου περιβάλλοντος» ότι κλείδωσε. Δεν είμαστε μπουρδέλο, έχουμε όργανα που θα κάνουν τις σχετικές ανακοινώσεις»!
Και, πιο κάτω, σε άλλο σχόλιο, ο ίδιος σημειώνει: «Μη δουμε λοιπον καναν Καρυπιδη, γιατι τοτε παει να πει οτι δεν υπαρχει δημοκρατια.Κι αμα δεν υπαρχει δημοκρατια, δεν υπαρχει αριστερα.Κι αμα δεν υπαρχει αριστερα, δεν υπάρχει και απόφαση που να επιβαλλεται πάνω στα μελη της Αριστερας»!!!
 kozanimedia.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

(Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα)
Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (και όχι Ελληνική Εθνική Τράπεζα) ιδρύθηκε το 1841 και ήταν εξ αρχής ΙΔΙΩΤΙΚΗ τράπεζα (αποδείξεις ΕΔΩ), η οποία είχε το προνόμιο της έκδοσης του χρήματος στην Ελλάδα μέχρι το 1928 που μια άλλη ιδιωτική Τράπεζα η "Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος" πήρε τα προνόμια (δείτε σχετικό ντοκιμαντερ επί του θέματος κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Το Προφίλ μας