Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σιάτιστας δημιούργησαν την εικονική επιχείρηση ΠΛΕΞΗ Α.Ε.

Η εικονική επιχείρηση ΠΛΕΞΗ Α.Ε. σας προσκαλεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη στις 10 πμ όπου θα συμμετέχει στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Μαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων ΣΕΝ/Junior Achievement Greece.
Η εταιρία «ΠΛΕΞΗ Α.Ε.» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2013 στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων ΣΕΝ/Junior Achievement Greece. Οι μαθήτριες του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης της Β΄ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Σιάτιστας αποφάσισαν την ίδρυση εικονικής επιχείρησης με σκοπό την απόκτηση άμεσης και πρακτικής επιχειρηματικής εμπειρίας καθώς και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα επιχειρηματικότητας και αυτοαπασχόλησης.
Έτσι, έπειτα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και μέσα από συλλογικές διαδικασίες αποφασίστηκε η ίδρυση της εταιρίας «ΠΛΕΞΗ Α.Ε.» της οποίας αντικείμενο είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η πώληση πλεκτών ενδυμάτων, κοσμημάτων και η παροχή υπηρεσιών διακόσμησης ενδυμάτων και άλλων αντικειμένων με την αναγραφή λέξεων και σχεδίων.
Σκοπός της εταιρίας είναι η ανάδειξη του ρόλου των μικρών επιχειρήσεων στην οικονομική ανάπτυξη ενός τόπου, ιδιαίτερα στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας σήμερα. Εμείς, τα μέλη της εταιρίας ΠΛΕΞΗ, έχουμε ως όραμα τη δημιουργία θέσεων εργασίας για την τοπική κοινωνία, τη βιωσιμότητα και κερδοφορία της επιχείρησής μας και την κοινωνική προσφορά. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη συνεργασιών με επιχειρηματίες της τοπικής οικονομίας αλλά και με όσους, με το ταλέντο και τις ικανότητές τους θέλουν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων της εταιρίας μας, εξασφαλίζοντας απασχόληση.
Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στις συνεργασίες με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας να έρθουν σε επαφή με την εταιρία μας για να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε τις ιδέες μας.
Τέλος, η εταιρία «ΠΛΕΞΗ Α.Ε.» θέλει να ευχαριστήσει τους μετόχους της για την εμπιστοσύνη τους στην προσπάθεια αυτή αλλά και εκείνους τους επιχειρηματίες της Σιάτιστας οι οποίοι, ο καθένας από τον τομέα του, παρείχαν την βοήθεια τη στήριξη και τη συνεργασία τους για το σκοπό αυτό.
Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Στρακαλή 3
Τ.Κ. 50300
Σιάτιστα
Τηλ: 24650 21311
Fax: 24650 21311
Για τις παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: plexi1997@gmail.com
Πηγή:sierafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας