Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής του Σωματείου ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

Ανακοίνωση
Η Εφορευτική Επιτροπή, που διενήργησε τις εκλογές της 23ης Φλεβάρη 2014 για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης και αντιπροσώπων του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης ευχαριστεί θερμά, εκ μέρους του Σωματείου, όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και πήραν μαζικά μέρος στην εκλογική διαδικασία.
Η αυξημένη συμμετοχή των μελών, οι δεκάδες νέες εγγραφές συναδέλφων, είχαν σαν αποτέλεσμα, σε σχέση με το 2011, τον διπλασιασμό των ψηφισάντων (129 από 60) και τον τριπλασιασμό των αντιπροσώπων του σωματείου (3 από 1) για το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου.
Στην εκλογική διαδικασία αντικατοπτρίζεται το σημαντικό δυνάμωμα του σωματείου, η αύξηση της απήχησής του στους εργαζόμενους και η επιβεβαίωση του ταξικού, αγωνιστικού προσανατολισμού του.
Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που δεν έχουν ακόμη κάνει το βήμα της ένταξης στο σωματείο, να συσπειρωθούν γύρω από τη νέα διοίκηση, να οργανωθούν και να συμμετέχουν στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας ενάντια στην βάρβαρη αντεργατική επίθεση των καπιταλιστών και του κράτους τους.
Κοζάνη, 24/02/2014
Η Εφορευτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας