Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Στον ΣΚΑΙ…δις ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού!

Από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Την τιμητική του είχε το διήμερο Δευτέρας-Τρίτης ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος! Το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ και χθες το μεσημέρι, στον ίδιο σταθμό, στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου! Και στις δυο εκπομπές μίλησε για το πρόβλημα με την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου του να δώσει δωρεάν ξυλοκάρβουνο σε εκατοντάδες οικογένειες της περιοχής! Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντόπουλος απέσπασε και τα εύσημα από τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος εκθείασε ιδιαίτερα αυτή την πρωτοβουλία. Και, φυσικά, πολλά ήταν χθες τα χαμόγελα στο δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού…

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ένα προβληματάκι η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης και κανα δυο άλλα οπως ανεργια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη επι χρήμα σι.., υπηρεσίες δημόσιες κομμένες, ξενιτιά για πολυ κοσμο, αβεβαιότητα και μετατροπή της τοπικής αυτοδιοίκησης σε πυλώνα των μνημονίων...Το γαλαζοπράσινο μοναστήρι να ειναι καλα.. όλοι να βοηθήσουμε να "ορθοποδήσουν" δομές και προσωπα του συστήματος. Πάντως αφου ο δήμαρχος απέσπασε τα εύσημα από τον Ευαγγελάτο λεει πολλά.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΛΙΑΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΑ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ? ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ, ΕΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ.ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΠΕΡΣΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΕΣ 70 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΟΝΟ,ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΕΦΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ,ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΛΕΙΣΕ Τ 'ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ [ ΦΟΥΜΟ.. ] ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ......ΡΕ.....ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;/

Ανώνυμος είπε...

Χαμογελα κωνσταντοπουλε 7 μήνες σου έμειναν

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ & ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. (End National Debt)
ΥΨΟΥΣ 6οο.οοο.οοο.οοο $ΗΠΑ, ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Υπόγραψε όλοι μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα και όλος ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται ανάρτηση σχολίων

Ανώνυμος είπε...


Νικητας Καραγιαννης
Θεωρω πως θα πρεπει να αρχισουμε απο τωρα να γιορταζουμε την απελευθερωση μας απο την τραπεζικη ληστοσυμμορια για τον απλουστατο λογο:
Ηταν να μην σπασει καπου το αποστημα,μην ραγισει το γυαλι και υπογραψει ενας εστω δημαρχος και αφου εχουν υπογραψει τουλαχιστον 5 εως τωρα φανταστειτε το εξης απλο:
Σε δυο διπλανους δημους που ο ενας θα εχει υπογραψει και θα εχει γινει ενα απεραντο εργοταξιο ο δημος του μειωνοντας κατακορυφα την ανεργια και με δωρεες για τους μη εχοντες αλλα και απαλλαγη απο τον βραχνα της εφοριας και της φυλακισης αλλα και της επιβιωσης και τον διπλανο που δεν θα εχει υπογραψει και θα συνεχιζουν τα προβληματα των εκει δημοτων...
Οταν λοιπον θα τα βλεπουν ολα αυτα και θα συζητανε με τους αλλους το πιθανοτερο ειναι να πανε να καθαρισουν τον δημαρχο,ολο το δημοτικο συμβουλιο και τους βουλευτες του νομου !!! ε δεν πιστευω και τοτε να αρνηθουν να υπογραψουν και αυτοι...!
Α.ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ E.N.D. ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ:ΠΑΡΕ 5-6δις ΑΤΟΚΑ!ΔΗΜΑΡΧΟΣ:ΦΟΒΑΜΑΙ..!

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!!...


Τι άλλο να πάθεις;Το πολύ πολύ να χάσεις την πείνα που περνάς!Με μια υπογραφή...

ai-vreS είπε...

Μας την πέσαν οι φαντασιόπληκτοι; Καιρός είναι να μας την πέσουν και οι ψεκασμένοι...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό να το πεις στον εισαγγελέα της ευελπίδων που αθώωσε το Σώρρα, μεγάλε μη φαντασιόπληκτε.

ai-vreS είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα Στην νέα λίστα Forbs είναι ο Σώρρας στο Νο 1 των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο με 600 δις δολλάρια, ενώ ο Μπιλ Γκέιτς στην 2η θέση με ...μόνο 40 δις.

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα αλλάξει η κατάσταση Ελληνόφωνε δεν θα έχεις την λέσχη σου…….και τα χα χα χα

ai-vreS είπε...

Ελληνόφωνε;;;;;;;;;;;;; Άντε καλά. Έχεις ξεφύγει εντελώς εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς αν σε πρόσβαλα και πραγματικά ζητώ συγγνώμη αλλά αυτά που σου λέω είναι αλήθεια.

ai-vreS είπε...

Ή μια έκδοση της αλήθειας, κατά Σώρρα...

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι μια έκδοση της αλήθειας, κατά Σώρρα... ρώτα τους δημάρχους ή το δήμαρχό σου και τα συμπεράσματα δικά σου. Νάσε καλά και πάλι.

ai-vreS είπε...

Πώς γίνεται όλοι εσείς να είστε όλοι, μα όλοι, ανορθόγραφοι, δεν θα το καταλάβουμε ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

Για το ανορθόγραφοι δεν σου απαντώ αλλά για την απελευθέρωση της Ελλάδας θα πρέπει να αγωνιστής και συ έστω και με κάτι που πιστεύεις ότι είναι ουτοπία.
Απλά πράγματα. Η αμερικανική οικονομία "γλίτωσε" ένα κραχ, γιατί εκμεταλλεύτηκε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην πραγματικότητα η ίδια τον προκάλεσε, για να εκτονώσει τις εσωτερικές της πιέσεις, που θα την οδηγούσαν στην οικονομική κρίση. Οι Αγγλοσάξονες και οι Εβραίοι της Αμερικής μαζί με τους Εβραίους της Ευρώπης προκάλεσαν τον πόλεμο στην Ευρώπη, για να ξεφορτωθεί η Αμερική μακριά από την οικονομία της το "πέτσινο" χρήμα. Γι' αυτόν τον λόγο το εβραϊκό κύκλωμα, το οποίο μέσω FED έλεγχε το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, χρηματοδότησε τον Χίτλερ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Όχι μόνον θα ξεφορτώνονταν τα "περίσσια" και άρα επικίνδυνα "πέτσινα" χρήματά τους στην Ευρώπη, αλλά με τα ίδια χρήματα θα την αγόραζαν κιόλας. Έκαναν αυτό, το οποίο απαγορεύεται να κάνεις σε μια οικονομία. Αγόρασαν με αμερικανικά "σκουπίδια" το ευρωπαϊκό κεφάλαιο. Πλήρωσαν τον Χίτλερ με "πέτσινα" χρήματα για να γκρεμίσει την Ευρώπη και όταν αυτή θα ξαναχτιζόταν —επίσης με τα "πέτσινα" χρήματα της αμερικανικής βοήθειας— θα αποκτούσαν και την ίδια την Ευρώπη.
Αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο Σώρρας σήμερα τον τρίτο πόλεμο είτε οικονομικό είτε θερμοπυρηνικό, που θύματα θα είμαστε και οι δυό μας. Περισσότερα δεν μπορώ να σου πω.

ai-vreS είπε...

Δηλαδή ο Σώρρας είναι αντι-Εβραίος, αντι-φασίστας, προσπαθεί να προλάβει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και προτίθεται να αγοράσει και το ελληνικό χρέος. Και γιατί δεν το αγοράζει από τους δανειστές μας αν είναι έτσι;
A, και το παραμύθι με τις 4 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής από το σεντούκι της γιαγιάς είναι τόσο πιστευτό όσο είναι το παραμύθι που έγραψες παραπάνω…

Υ.Γ. Α, και μάθετε ορθογραφία να σας παίρνουμε, λίγο, στα σοβαρά...

Ανώνυμος είπε...

Οι απόψεις μου περί Σώρρα αμφισβητήθηκαν λόγω της αδυναμίας σου να παρατηρήσεις τα συστήματα τα οποία όχι μόνο θα μπορούν να είναι ικανά να χρησιμεύσουν για το καλό της ανθρωπότητας αλλά και για το καλό ύπαρξης γνώσης, αξίας, αιτίας, γλώσσας και του νου. Η λέξη φιλοσοφία ετυμολογικώς είναι σύνθετη και προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό φιλείν (αγαπώ) και τη λέξη σοφία, δηλαδή αγάπη για τη σοφία. Η φιλοσοφία μάς ανοίγει νέους δρόμους και αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα που πιθανώς ξεπερνούν τις ανθρώπινες γνωστικές δυνατότητες, βοηθώντας στη διερεύνηση των ορίων της ανθρώπινης σκέψης, ακόμα και όταν δεν φτάνει σε κάποιο αποτέλεσμα ο επαγωγικός της προβληματισμός. Δεν θα ήταν λάθος να πούμε το παραμύθι με τις 4 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ή μάθετε ορθογραφία να σας παίρνουμε, λίγο, στα σοβαρά από το να προβληματιστούμε ή να αφυπνιστούμε. Ηθική ονομάζεται ο τομέας της Φιλοσοφίας που διερευνά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ζει ο άνθρωπος. Έχεις εσύ να προτείνεις κάτι καλύτερο από αυτό που προτείνει ο Σώρρας και η END. Πολιτική Φιλοσοφία είναι η μελέτη των θεσμών διακυβέρνησης και των σχέσεων ατόμων (ή οικογενειών και φατριών) με κοινότητες, όπως το κράτος. Περιλαμβάνει ερωτήματα για τη δικαιοσύνη, το νόμο, την περιουσία, καθώς και τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των πολιτών. Η Πολιτική Φιλοσοφία και η Ηθική αποτελούν παραδοσιακά αλληλένδετους τομείς, καθώς και οι δύο περιστρέφονται γύρω από το ερώτημα τού τι είναι καλό και πώς πρέπει να διαβιούν οι άνθρωποι με σκοπό τη συνεχή προαγωγή των ανθρώπινων κοινωνιών.
Αν καθίσεις και ακούσεις όλες τις ομιλίες του Σώρρα και των ανθρώπων της END τότε νοιώσεις τι είναι ηθική τι είναι πολιτική φιλοσοφία και τι αξιοπρέπεια και άνθρωπος. Σε χαιρετώ Σάκης.

Το Προφίλ μας