Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ανοικτή πρόσκληση του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων- Βελβεντού ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η πρώτη θεατρική παράσταση, με αρωγό το Δήμο Σερβίων –Βελβεντού, αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην επόμενη θεατρική παράσταση να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 1 Νοεμβρίου 2013 στο τηλέφωνο 6942433271 και στο e-mail: ziouziosd@gmail.com, Facebook group: Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

Μέσα από το θέατρο μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τις αγωνίες μας, να έρθουμε κοντά και να σμίξουμε τις ιδέες μας. Αποτελεί πράξη συλλογικότητας όπου ο ένας στηρίζεται στον άλλο και όλοι ισότιμα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανεβεί η παράσταση. Όπως δήλωσε και ο Κάρολος Κουν “Μόνος ο καθένας μας είναι ανήμπορος. Μόνος, ο καθένας από σας τους πιο κοντινούς στην προσπάθειά μας, είναι ανήμπορος. Μαζί ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε. Το θέατρο ως μορφή Τέχνης, δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, ν' αγγίξουμε ο ένας τον άλλον, να νοιώσουμε μαζί μια αλήθεια.”


Καλλιτεχνικός Υπεύθυνος
Δημήτρης Ζιούζιος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποια η αμοιβη του καλλιτεχνικου υπευθυνου?

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Αν και δεν συνηθίζω να απαντάω σε ανώνυμα σχόλια, ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος έχει μόνο έξοδα. Δεν αμείβεται και δεν κερδίζει τίποτα περισσότερο από το χειροκρότημα του κοινού και την ζεστασιά της θεατρικής ομάδας.

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΙΟΥΖΙΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΞΟΔΑ". κΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΜΑΝΑ! ΕΛΑ ΝΤΕ!!!

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Κύριε Πολύκαρπε Παπαϊορδανίδη, προφανώς και δεν με γνωρίζετε προσωπικά. Δεν μπορεί κανείς σήμερα να έχει το "επάγγελμα" του Δημοτικού Συμβούλου μιας και ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕΝ αμοίβεται καθόλου (αν και για μένα ποτέ δεν ήταν και δεν θα είναι αυτός ο σκοπός. Οι πράξεις μου μιλούν από μόνες τους και εάν θέλετε κατ' ιδίαν μπορώ να σας τις πω). Όσον αφορά την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, τα χρήματα είναι λιγότερα από το βασικό μισθό και εαν προσθέσετε όλες τις υποχρεώσεις που έχει μια τέτοια θέση μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
Όσον αφορά την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω εργαστεί από τη στιγμή που πήρα το πτυχίο μου σε αρκετές επιχειρήσεις. Επομένως, γνωρίζω πολύ καλά πως βγαίνει το ψωμί κύριε Παπαϊορδανίδη...

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ είπε...

ΧΜΜΜ....ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" . ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΙΟΥΖΙΟ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ?

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Κάνω ότι προβλέπει ο νόμος. Προφανώς και κάνω δήλωση πόθεν έσχες κάθε χρόνο.
Απο κοντά αν θέλετε μπορείτε να σας αναπτύξω όλο το επαγγελματικό μου ιστορικό μιας και ενδιαφέρεστε τόσο.

Το Προφίλ μας