Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Προκήρυξη 11ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του έργου: 2011ΣΕΟ1480122 «Ανάδειξη μνημείων και αρχαιολογικών χώρων Δ υτικής Μακεδονίας - στερέωση κάστρου Σερβίων (Β΄ φάση)»
Η 11η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει:
   Την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού .ικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για χρονικό διάστημα 2 μηνών.
 
ΕΙ ΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕ ΩΝ
 ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
 Τεχνικός συντήρησης
αρχαιοτήτων και έργων τέχνης

(με εμπειρία στη συντήρηση τοιχογραφιών)
 1
 ΣΕΡΒΙΑ
 
 Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε αχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία ως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: 11η ΕΒΑ - Αντ. Καμάρα 3 - ΤΚ 59100 Βέροια, υπόψιν κ Β. Αποστολίδου (τηλ. επικοινωνίας: 2331029737) εντός προθεσμίας πέντε (5) ργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 17/10/2013 έως 23/10/2013).
pdf ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας